Hello, October

Tyhjä ajatus

Joka kuukauden ensimmäinen päivä mua valtaa sellainen "hihihi" -tunne. Hihihi on yhtä kuin innostusta, jännitystä ja tietoisuutta siitä, että kaikki on tässä kuussa taas mahdollista.

Jo pelkästään tällä viikolla on niin kaikkea huigeeta tiedossa, etten meinaa pysyä paikoillani. Pikkuveljen synttärit, ystävämyyntejä, jännittävän projektin suunnittelua, läksiäisiä ja minimaalisen vähän töitä. Enkä eilisten treenien jälkeen malta päästä takaisin salillekaan.

Antaa lokakuun yllättää. Hihihi.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea pikkuveljelle (: ja kiva toi ystävämyynti. Yksi tuttuni menee sinne kans :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Mäpä sanon:) mä meen bestsellerin, ehkä sun tuttu tulee samaan:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitkä ystävämyynnit?:-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Betssellerin :)

Utelias (Ei varmistettu)

Hei millasta se cross fit oli?:) Suositteletko?

Saranda
Tyhjä ajatus

Superhauskaa! Oon tosi innoissani koko hommasta. Vaikea vaan suositella vielä kellekään tässä vaiheessa, kun vasta ensimmäinen varsinainen treenikerta takana... voin tehdä vaikka sitten erillisen postauksen jossa avaan lajia ja mielipiteeni enemmän sitten kun oon vähän touhusta perillä:)

Oonariina (Ei varmistettu)

MAHTAVAA SYNTTÄRIÄ PIKKUDEDOLLILLE! Muistan vielä ku se oli hmm... 11? 12? apua. ollaan jo vanhoja :( ja superkivaa viikkoa muru! Pidetään sit kiva viikonloppu jouluna ku tuun :) pus (olipa ällö kommentti)

Saranda
Tyhjä ajatus

Jee!<3 Mä lähetän terkut! Ootan niiiiiin innoissani ettet uskokaan... ihanaa tietää että tulevassa talvessa on jotakin näin kivaa tulossa. Ällöttäviä pusuja takaisin!

 

Saranda
Tyhjä ajatus

Kun joku yritys/kauppa pitää sellaisen tilaisuuden missä se myy tooodella halvalla kaikkia tuotteita, ja sinne yleensä kutsutaan työntekijöiden sukulaisia, kavereita tms.:) jos oon oikein käsittänyt, haha.

Kommentoi