Hello, October

Joka kuukauden ensimmäinen päivä mua valtaa sellainen ”hihihi” -tunne. Hihihi on yhtä kuin innostusta, jännitystä ja tietoisuutta siitä, että kaikki on tässä kuussa taas mahdollista.

a3.jpg

Jo pelkästään tällä viikolla on niin kaikkea huigeeta tiedossa, etten meinaa pysyä paikoillani. Pikkuveljen synttärit, ystävämyyntejä, jännittävän projektin suunnittelua, läksiäisiä ja minimaalisen vähän töitä. Enkä eilisten treenien jälkeen malta päästä takaisin salillekaan.

Antaa lokakuun yllättää. Hihihi.

Kommentit (9)
  1. Kun joku yritys/kauppa pitää sellaisen tilaisuuden missä se myy tooodella halvalla kaikkia tuotteita, ja sinne yleensä kutsutaan työntekijöiden sukulaisia, kavereita tms.:) jos oon oikein käsittänyt, haha.

  2. MAHTAVAA SYNTTÄRIÄ PIKKUDEDOLLILLE! Muistan vielä ku se oli hmm… 11? 12? apua. ollaan jo vanhoja 🙁 ja superkivaa viikkoa muru! Pidetään sit kiva viikonloppu jouluna ku tuun 🙂 pus (olipa ällö kommentti)

    1. Jee!<3 Mä lähetän terkut! Ootan niiiiiin innoissani ettet uskokaan… ihanaa tietää että tulevassa talvessa on jotakin näin kivaa tulossa. Ällöttäviä pusuja takaisin!

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *