Helpot vegaaniset browniet (g)

DSC_1230.JPG

Brownie-reseptiä taas kehiin (koska brownieita ei voi koskaan syödä liikaa). Viimeksi esittelin teille sokerittomien, ravinnerikkaimpien mustapapubrownieiden reseptin. Nämä puolestaan ovat aavistuksen suklaisempia ja kosteimpia, mutta yhtä lailla gluteenittomia. Makeutuksena voi käyttää kookossokeria, tai jos syö veganismista huolimatta hunajaa niin sitten sitä.

 

Tarvitset:

0,5l omenasosetta

4dl maissijauhoja

1dl tummaa kaakaojauhetta

1dl maapähkinävoita

n. 0,75dl kookossokeria tai pari kolme ruokalusikallista hunajaa, jos ei tarvitse olla vegaaninen

1tl leivinjauhetta

(tomusokeria koristeluun)

 

Tee näin:

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai yleiskoneessa (kasasin ne tehosekoittimeen ylläolevan aineslistan järjestyksessä). Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 20 minuuttia. Voit tarkkailla leivosten kypsyyttä haarukalla tai tikulla.

 

Toivottavasti maistuu. ♥

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (2)
  1. Ei vitsit kuulostaa helpolta ja hyvältä! Maistuuko näistä maapähkinävoi kuinka paljon? (voisin nimittäin laittaa tuplamäärän ihan vaan koska naaaam).

    1. Haha ihana 😀 Omasta mielestäni maistuu mutta en olekaan maapähkinävoin ylin ystävä eli itse laittaisin seuraavan kerran jopa aavistuksen vähemmän. Mutta jos itse tykkäät niin kokeilepas 1,5dl! 🙂 Ja on kyllä helppo ohje ihan siitäkin syystä ettei mitään tarvitse murskata (taateleita, pähkinöitä tmv.) ja raaka-aineet ovat kohtuullisen hintaisia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *