Helsinki City Run 2016

Jeejeejee! Yksi vuoden huikeimmista päivistä takana. Olin eilen juoksemassa Helsinki City Runissa elämäni ensimmäisen puolikkaan, ja mieli on virkeämpi ja ylpeämpi kuin pitkään aikaan. Ennen juoksua kärsin tapani mukaan (jännityksestä mistä muustakaan) ihan jäätävistä vatsakivuista. Olin myöhästyä omasta lähdöstä kipujen ja kaiken muun säädön jälkeen, mutta ehdin kuin ehdinkin lähtöruudulle ajoissa ja mikä tärkeintä, pääsin kuin pääsinkin maaliviivalle!

Koska kyseessä oli tosiaan eka puolimaraton ja olen oikeasti todella hidas juoksemaan, ajattelin, että olen onnekas jos pääsen alle 3 tuntiin. Juoksin koko matkan, mutta suurimman osan ylämäistä kävelin. Otin asenteeksi sen, että olen tavallisella iltapäivälenkillä vain, en muualla. Se teki juoksusta todella mukavan, mutta en oikein sitten osannut haastaa itseäni…

Maalissa olin ajalla 2h ja 51min. Ensi vuonna laaditaan oikea juoksusuunnitelma ja ennen kaikkea pysytään siinä. Nyt kun tiedän, että reilu 21km mtka ei tapa minua, voin juosta kovempaa ja antaa itsestäni enemmän irti. Siinä missä tämän vuoden tavoite oli 3 tuntia, ensi keväänä se on 2h ja 30min.

Snapchat-7360475764061218783.jpg

Oliko kukaan mukana juoksemassa tai vaihtoehtoisesti yleisön joukossa kannustamassa?

PS: Viikon postaukset:

Tyylikkäämmin Tallinnaan

Jos olosi on tänään onneton…

Aikainen lintu…

13 syytä olla onnellinen tänään

Häähumua

Lauantain suunnitelmat

Pessimisti ei pety, muttei kyllä myöskään elä täysillä

Seuraavaksi juon kahvini…

Viikon takainen OOTD

Helsinki City Run 2016

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (10)
  1. vegetreenari
    20.5.2016, 12:28

    Onnittelut ensimmäisen puolikkaan läpäisemisestä! Itse olin myös juoksemassa ja vuorossa oli kolmas puolikkaani, viime vuonna HCR+ Espoon Rantapuolikas. Itse selvitin juoksun aikaan 1:51:54 ja olen tyytyväinen tuohon aikaan, kun on ollut ongelmia penikoiden kanssa niin epäilin että selviänkö ylipäätään maaliin. Mukavia lenkkejä!

    1. Apua miten makeeta, törkeen hyvä aika ja loistavaa että oot jaksanut vetää jo noin monta puolimaratonia! 🙂 Toivottavasti penikat paranee niin juoksukin tuntuu mukavammalta. 🙂 Ja kiitos!

  2. Mahtavaa, hyvä sinä!

    1. Juhuuu lämmin kiitos!!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *