Herää, lukutoukka!

Tyhjä ajatus

Lukemisen into - lähtee ihan yhtä helposti kuin tuleekin. Olen juuri sellainen tyyppi joka voi lukea parikin kirjaa viikossa ja sitten olla koskematta yhteenkään moneen kuukauteen.

Siksi kävin hakemassa lukuinspiraatiota Shine on - books & goods kirjakaupasta. Shine on on Viisas elämä oy -kustantamon mitä sympattisin kirjakauppa, jossa löytyy laadukkaiden self help - ja lifestyle-kirjojen lisäksi kaikkea muuta suloista: kynttilöitä, saippuoita, pieniä sisustuselementtejä ja käsintehtyjä koruja. Laajan tarjonnan lisäksi puoleensa vetää liikkeen värikäs sisustus ja loppuun asti mietityt yksityiskohdat.

Otin mukaani kassillisen Viisas elämän antamia kirjoja jotka saavat varmasti sisäisen lukutoukkani heräämään syvimmiltäkin talviunilta. Ainakin seuraavat kirjat ovat lukulistalla:

 

Tim Ferris - Titaanien työkalut

Leena Siitonen - Lempeän elämän käsikirja säätäjille

Katja Frange - Kuunsilta

 

Myös kunnon romaanitarinat kiinnostavat - kesällä on ihanaa upottautua tuntikausiksi muihin maailmoihin, sinisen taivaan alla, ilman mitään kiirettä maailmassa...

Mitä sinä luet tällä hetkellä tai mikä kirja on sulla seuraavaksi jonossa?

 

Shine on - books & goods, Fredrikinkatu 35, Helsinki

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Kide (Ei varmistettu) http://lusikkalaatikko.blogspot.fi

Ihan sama homma oman lukuinnostukseni kanssa, tulee ja menee kausittain. Nyt luvussa on mainitsemasi Leena Siitosen kirja sekä Ulrika Björkstamin ihmeellinen, motivoiva, inspiroiva selviytymistarina "Nouse nyt".

Saranda
Tyhjä ajatus

Menin heti googlettemaan Ulrika Björkstamin kirjaa ja OHO! Mikä tarina! Mulle entuudestaan tuntematon tapaus ja persoona mutta haluan saman tien lukea. Kiitos vinkistä. :)

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Mulla on tällä hetkellä kesken Anthony Doerrin "Kaikki se valo jota emme näe" ja se on ihan huikean hyvä: tekisi niin mieli jo jäädä lomalle ja uppoutua siihen koko päiväksi. Seuraavana listalla on toivon mukaan joku niistä monista kirjoista, joita olen varannut kirjastosta ja odotellut jo aika pitkään...

Saranda
Tyhjä ajatus

Kaikki se valo jota emme näe oli kyllä tosi hyvä. <3 Toivottavasti saat käsiisi sen jälkeen jonkun toisen (yhtä hyvän) kirjan. :)

JollyHolly

Edelleen yöpöydälläni lojuu Dan Brownin Alku. Se on tönöttänyt nyt siinä joulusta asti..en ymmärrä. Pidän tosi paljon Dan Brownin kirjoista ja multa löytyy ne kaikki paitsi Meteoriitti. Johtuukohan tää kirjan lukemattomuus siitä, että oon niin väsynyt aina kun menen sänkyyn , että ei vain jaksa edes nostaa kirjaa käteensä.. hmm :D että jospa se autaisi että otan sen kirjan sieltä yöpöydältä ja vien sen takaisin kirjahyllyyn.. Sitten myös olen sellainen, että kun aloitan yhden kirjan niin yhtäkkiä tekeekin mielei aloittaa jo toista kirjaa.. Pitäisi nyt kesällä sitten kyllä jossain vaiheessa löytää aikaa lukea oikeasti se Dan Brownin kirja.. ehkä tää kirja tais alkaa jotenkin tylsästi , kun yleensä niissä mennään heti asiaan..oon kärsimätön :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Tuttu tunne! Varmasti väsymys vaikuttaa ja se "aloittamisen vaikeus". :) Luulen että kun kerran pääset alkuun taas (vaikka joskus keskellä päivää) se lähtee taas siitä. Ja jos se ei lähde kuitenkaan, ehkä se kirja ei oo just nyt sua varten! Sekin on enemmän kuin ok. :)

Kommentoi