Hetki vuoden päästä

DSC_7072-002.JPG

Eilen oltiin menneisyydessä, tänään kurkataan tulevaisuuteen.

Tällä hetkellä mulla on tulevan suhteen tosi epävarma olo. Musta tuntuu etten osaa ennakoida yhtään mitä tapahtuu tai missä olen kuuden kuukauden tai kuukaudenkaan kuluttua. Jostain syystä näen kuitenkin aika selkeästi että missä olen vuoden päästä. 

 

Hetki vuoden päästä

8. joulukuuta 2018 istun jalat hiekkarantaan upottautuneena. Olemme aviomieheni kanssa puoli vuotta kestävällä häämatkalla Australiassa.

Häämatka ei ole (pelkkää) lomailua vaan kirjoitan blogia sieltä käsin ja meillä menee taloudellisesti hyvin. Olen onnekas että saan tehdä töitä missä vain haluan, paljain jaloin.

Olen niin kroppani kuin etenkin mieleni puolesta elämäni kunnossa. Olen kohdannut vastoinkäymisiä ja taistellut sen puolesta että saan tehdä sitä mitä rakastan. Vuoden kestänyt elämäntaparemontti tuottaa tulosta ja koen, että jaksan henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin koskaan.

8. joulukuuta katson mennyttä vuotta taaksepäin ja totean, että tämä on ollut elämäni vuosi. Muistelen meidän kauniita häitä, luovia projektejani ja ikimuistoista kesää. Olen onnellinen ja luen tätä postausta vakuuttuneena siitä, että unelmat kyllä toteutuvat.

DSC_7124.JPG

DSC_7046.JPG

Mun mielestä unelmoinnin ja suunnitelmallisuuden merkitys korostuu silloin, kun eteen ei näe selkeästi. Kaikkiin tuleviin asioihin ei voi vaikuttaa, mutta moniin voi nimenomaan haaveilulla ja sillä, että on valmis tekemään haaveidensa eteen paljon töitä. Suosittelen kaikkia kirjoittamaan ylös missä näkee tai haluaisi nähdä itsensä vuoden tai muutaman kuluttua. Sieltä voi nousta pintaan yllättäviä asioita, jotka jäävät elämään mieleen ja joiden eteen tulet tekemään valintoja huomaamattakin.

Inspiroivaa viikonloppua! <3

 

Lue myös

Jos voisin tehdä mitä vain

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (8)
  1. Ai että tämä postaus oli ihanan lukea tällaisena säkkipimeänä aamuna. Heti tuli auringonpaisteinen fiilis :)!

  2. Tää oli NIIN ihana postaus <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *