Hoikempi, kauniimpi, mielenkiintoisempi, aina vain parempi

Tyhjä ajatus

Perfektionismi - se on karannut meidän sukupolvelta ihan käsistä. Läsnäolomme, luovuutemme ja elämänilomme kärsivät kun asetamme peräjälkeen absurdeimpia tavoitteita ja kohtuuttomia suorittamisen paineita.

Tää on aihe, josta olen kirjoittanut lukuisia kertoja ja josta kirjoitan varmasti aina. Täydellisyyden tavoittelu on syönyt läheisiäni ja minua. Kaverille on helppo sanoa että hei, sä oot ihan mahtava juuri sellaisena kun sä olet mutta koitapas selittää samaa itsellesi. Ei pysty - liian kiire mennä treenaamaan, meikkaamaan, päivittämään somea, tekemään ylityötunteja tai juomaan ehkä pahanmakuiset mutta kuitenkin kuvaukselliset drinkit kattoterassilla.

Entä jos sen sijaan...

Hyväksymme itsemme sellaisena kuin olemme?

Emme vertaa toisiamme muihin? Vertaaminen on ikuinen kierre

Opimme tunnistamaan mikä elämässä on oikeasti tärkeää ja elämme niiden oppien mukaan?

Opimme sanomaan välillä ei?

Nautimme siitä missä olemme nyt?

Näillä saatteilla toivotan kaikille mukavaa kesäviikonloppua. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Mukavaa viikonloppua :)!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kaunista viikonloppua <3!

ElizabethRinne

Koskettava ja todella tärkeä postaus, kiitos! Ihanaa ja nautinnollista viikonloppua! <3 

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon sulle päivänsäde kommenttista. :) <3 Huikeeta loppupäivää!

Yhtä sirkusta!

Mielenkiintoinen postaus ja tärkeitä sekä vaikeita asioita! Harvoin vertaan itseäni keneenkään, jokainen meistä on ainutlaatuinen, oma persoonansa. Ei toista samanlaista ole, joten vertaaminen on turhaa. Jollakin voi olla pitkät, hoikat jalat tai mahtavat kynnet tai kauniit huulet ym., mutta sinulla ja minulla ja jollakin muulla on jotain muuta kauniinpaa. Ei niitä voi verrata.

Ei sanan käyttö on hankalampaa ja kieltäytyminen ja torjuminen. Jotenkin vaan ei halua loukata toista tai pelkää loukkaavansa. Siinä on minulla iso työ, jos haluan edistyä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hyvä pointti. :) Itse kun muistaisi nuo sanat hieman useammin... <3

PilviCloud
Pilvi Daily

Olet ihan oikeassa, vertailu ja kilpaileminen ei kannata. Se aiheuttaa vain kateutta ja pahaa mieltä. Siksi mielestäni on tärkeämpää kehua toista, siitä tulee itselleenkin hyvä mieli :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Totta. :) Vois muuten aina ottaa tuon menetelmän käyttöön: joka kerta kun tekisi mieli alentua kateuteen tai sellaseen vähemmyydentunteeseen toisen ihmisen takia, niin kehuakin sitä niistä asioista mitä toisessa ihailee.

Kommentoi