Hyväksi todettu luonnonkosmetiikkamerkki: Mádara

DSC_7900.JPG

Tuotteet saatu blogin kautta

 

Luonnonkosmetiikkaan hurahtanut suosittelee tänään: Mádaran color and shine shampoo ja samaan sarjaan kuuluva hoitoaine. Niin shampoo kuin hoitoainekin sisältävät pellavansiemeniä, hevoskastanjaa ja piharatamoa. Molemmat ylläpitävät hiusten väriä ja hoitavat hiuksia hiuspohjaa myöten. Lopputulos on omaan mieleeni ihanan silkkinen ja hiukset pysyvät puhtaina ja helposti käsiteltävinä pitkään.

Uuteen shampoon vaihtaminen on itselleni aina pieni riski, sillä olen tottunut pesemään hiukset vain pari kertaa viikossa, ja jännitän aina sitä, että rasvottuuko hius helpommin uuden merkin myötä. Näihin Mádaran tuotteisiin olen kuitenkin ollut tosi tyytyväinen. Niin shampoo kuin hoitoainekin ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, ja ne on pakattu 100% kierrätetyistä muovipulloista valmistettuihin purkkeihin.

Mádara on muuten itselleni (säväyttävää päivävoidetta lukuun ottamatta) hieman tuntemattomampi merkki, mutta tämä käyttökokemus on rohkaissut testamaan myös Mádaran muita tuotteita. Onko sulla joitakin Mádaran tuotteita ja oletko ollut tyytyväinen?

DSC_7878-0011.jpg

DSC_78711.jpg

Lue lisää arvostelujani aiheesta luonnonkosmetiikka täällä.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (9)
  1. Sävyttävä kasvovoide on käytössä ja hyväksi todettu. Ensimmäinen kokeilemani tuote oli flower dust lotion, jonka pakkaus oli pettymys, pumppu oli aina tukossa. Heitin sen pois kolmannen käyttöyrityksen jälkeen lähes täytenä.

  2. Madara on yksi suosikeista! Tällä hetkellä käytössä kasvovesi, kuorinta, detox ja sos maskit! Shampoota voisin seuraavaksi kokeilla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *