Hyvällä itsevarmuudella kaikki alkaa 50%:lla

Tyhjä ajatus

Itsevarmuus - onko mitään seksikkäämpää, inspiroivampaa tai elämässä eteenpäin ajavampaa?

Kun uskot itseesi, puolet työstä on jo tehty. Oikealla ja varmalla asenteella ihminen saa vaikka mitä aikaseksi, niin itselleen kuin muillekin. Elämänlaatu paranee, jos ei ole kokoajan lannistamassa itseään maahan. Terve itsevarmuus on yksi parhaimmista voimavaroistamme ja meidän kaikkien saavutettavissa.

Jos koet, ettet ole itsevarma tai itsevarmuutesi on jossain tilanteessa hukassa, kokeile tehdä näin:

1. Paranna ryhtiäsi. Suorista selkä, työnnä rinta hieman ulospäin ja nosta leuka ylös. Hymyile.

2. Fake it till you make it eli esitä itsevarmaa. En tietenkään tarkoita, että ihmisen pitäisi teeskennellä olevansa jotakin muuta kuin on, mutta tietyissä ja etenkin uusissa tilanteissa itsensä juksaaminen että kyllä tää homma on tuttu ja vitsi tää tulee menemään hyvin toistelut saavat itsesi ja muut uskomaan, että hallitset oikeasti asian ja pienet virheet jäävät niin muilta kuin sinultakin huomaamatta. Muista kuitenkin että itsevarma ihminen uskaltaa kyllä myös kysyä kysymyksiä ja pyytää apua.

3. Pukeudu sellaisiin vaatteisiin, jossa sinulla on mukava olla, mutta jossa myös tunnet itsesi kauniiksi/komeaksi. Jo yksittäinen asuste voi muuttaa oloasi varmemmaksi, esimerkiksi rannekello tai oikeat alusvaatteet.

4. Kuuntele muita ja katso ihmisiä silmiin. Kun saat kehun, kiitä toista äläkä vähättele heidän sanojaan. Kokeile myös kehun uskomista!

Keksittekö muita tapoja, kuinka itsevarmuutta voi kohottaa?

 

Loput kuvista tulossa huomenna!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä täyttä asiaa<3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiva kuulla ja kiitos kommentista! :)

Mia K.
Voi taivas

Totta! 

Periaatteessa kaikella, jolla saa hyvän olon!! Se voi olla välillä pienestäkin asiasta kiinni ;D 

Nyt kun itsellä alkaa taas esiintymiset, ja esitykset mm luokankin edessä, se onkin yllättävän vaikeaa! Tuttujen edessä menen tietyllä tavalla ns lukkoon herkemmin, kuin täysin tuntemattomien? Heh :)

No, harjoitus tekee mestarin ☆☆☆

Saranda
Tyhjä ajatus

Näin on! <3 Ja voi vitsi kivaa et pääset taas esiintyy erinäisis esityksis, se on aina vähän jännittävä paikka mutta varmasti pärjäät tosi hyvin! :)

Se on muuten jännä että tuttujen edessä jännittää todellakin enemmän, miksköhän? Mietin kans just et opintojen alussa pystyin esiintyy oman luokan edessä ilman mitään probleemaa ja nyt kolme vuotta myöhemmin aina on pieni jännitys. :D Ihmismieli on ihan hassu...

annam_
anna k.

Mulla on muuten tosi usein sama juttu, että tuntemattomille esiintyminen on helpompaa. Todella mielenkiintoinen juttu, jota olen ennenkin pohtinut! Jännää.. No, ei muuta kun treeniä vaan :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Vau, tosi outoo kyllä :D tätä pitää funtsii kyl enemmän! Ihanaa iltaa sinne<3

Sofiammla

Mulle tuli mielee se, että keskittyy hyviin asiohin:D Että vaikka jossai jutussa epäonnistuis tai ei menis kaikki ihan suunnitelmien mukaan, niinkun keskittyy niihin hyviin juttuihin niin sillo negatiiviset asiat jäävät "alle"...  Ja siinä samassa ku on positiiviset vibat ni voi itsevarmuuskin nousta:D

Saranda
Tyhjä ajatus

Älyttömän hyvä ja yleismaailmallinen neuvo, tuota pitäisi tehdä ehottomasti enemmän!! :) Kuten sanoit, posiitiviset tunteet vahvistavat itsevarmuutta. :)

Kommentoi