I Love Lily x4

DSC_0012.JPG

Kuten olette ehkä kiihtyneestä postaustahdista huomanneet, olen viihtynyt täällä Lilyssä viime aikoina entistäkin enemmän! Listasin alle neljä asiaa (olisin keksinyt varmaan neljäkymmentäkin), miksi viihdyn täällä niin kovin hyvin.

1. Salliva ja aito keskusteluilmapiiri. Lilyssä on mielestäni aivan ihana ja avoin ilmapiiri, joka mahdollistaa rohkeammatkin postausaiheet ja synnyttää yleensä kypsiä ja mielenkiintoisia keskusteluita. En ole eläessäni saanut ainuttakaan oikeasti lannistavaa kommenttia. Täällä on todella helppoa vierailla muiden blogeissa ja jättää kommenttiboksiin oma puumerkki. Ja jos kommenttia ei ehdi jättää, aina voi painaa postauksen yläpuolella olevaa sydäntä merkiksi siitä, että on tykännyt postauksesta!

2. Lempibloggaajani ovat täällä. Mainittakoon esimerkiksi Visual Diary, Anna Vihervaarasta, Love Da HelsinkiStart Living Your Best Life, Avec Mari, Coco Sweet Dreams, Eliia, Erica K… ei tää lista lopu!

3. Uudistukset. Viimeaikaisten laajennuksien ja muutoksien myötä täällä on entistä enemmän sisältöä kaikenikäisillä ja eri asioista kiinnostuneille. Joko olette muuten kurkistaneet Lily Editiin?

4. Selkeä ja visuaalisesti miellyttävä. Ja kuitenkin kotoisa eikä turhan vakava. Tää on on tällainen unelmien virtuaalikoti!

DSC_0014.JPG

DSC_0017.JPG

DSC_0009.JPG

Shirt and shoes: H&M
Skirt: MANGO
Glasses: BRUUN BAZAAR

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (14)
  1. On niin mahtavaa lukea teidän kommenttejanne! Tosi kivaa kuulla, että viihdytte hyvin. Teemme parhaamme sen puolesta <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *