Inhottavien askareiden päivä

DSC_2219.JPG

Tiistai.

Kuinkakohan monta kertaa olen kirjoittanut blogiin etten varsinaisesti rakasta tiistaita? Vikahan ei oikeasti ole viikonpäivässä vaan siinä että keskityn sunnuntai-iltana suunnittelemaan aina mitä siisteimmän maanantain, jolloin tiistaille jää kaikki inhokkiasiat. Olen siis anteeksipyynnön velkaa tiistaille, ei tiistai minulle.

DSC_2215.JPG

Jokainen kuitenkin tarvitsee yhden inhottavien askareiden päivän. Hoitaa kerralla kaikki hampaidenkiristystä aiheuttavat työt pois alta jolloin loppuviikon voi keskittyä parempiin juttuihin. Tänään ne inhottavat askareet on kuvienlajittelu koneella, vakuutusasioiden järjestäminen ja yhden tekstin kirjoittaminen, jonka aloittamista olen lykännyt ikuisuuden. Joskus jotain juttuja vaan ”tottuu” siirtämään ja siirtämään, vaikka niiden hoitaminen olisikin ihan ok.

Eilen aloitimme myös häiden istumajärjestyksen tekemisen. Tietysti saimme suunniteltua kaikki helpot pöydät, jolloin tälle päivälle jää niiden vaikeiden kanssa säätäminen. Istumajärjestyksen laatiminen taisi aiheuttaa myös ensimmäisen varsinaisen hääriidan ja mustakin kuoritui kuulemma ensimmäisen kerran bridezilla… 😀

DSC_2221.JPG

DSC_2214.JPG

Inhottavien askareiden päivässä parasta on se, että hommien jälkeen ansaitsee palkinnon. Ja niitä ennenkin – aloitan päiväni pehmeästi eli hatha-joogalla Rootsilla ja lounaan aion syödä kavereiden kanssa. Treenikalenterissa lukeva pitkä lenkkikin juostaan tänään kimpassa. Okei, ei oikeasti yhtään hassumpi päivä.

 

 

Mekko Globe Hope (saatu blogin kautta)

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
  1. Istumajärjestys oli niiiin haastava tehdä! Se ei todellakaan käynyt niin helposti kun oli kuvitellut. Mulla ei ole tähän mitään hyvää vinkkiä, jollakin ihmeellä me saatiin silloin sitten lopuksi ihan hyvä järjestys aikaan :).

  2. Ooo miten kliseistä, mutta tää postaus oikeesti muutti mun viikon suunnan! Kalenteri oli täynnä nihkeitä, pitkiä päiviä kirjastolla, mutta tän jälkeen aloin pohtimaan, eikö oikeesti ole mitääään pieniä juttuja joilla voisin tehdä päivistä vähän kivempiä. Nyt oon ripotellut niitä sinne tänne, ja tää viikko on tuntunut niin paljon kivemmalle! Kiitos kun muistutit asiasta, jonka pitäisi kyllä olla itsestäänselvyys <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *