Intoa tiistaihin + kirpparivinkki!

Tyhjä ajatus

Tiistait eivät ole lempipäiviäni. Musta tuntuu, että kaikki epäonniset sattumat ja kurjat tunteet kerääntyvät kuuden päivän aikana yhteen ja purkautuvat lopulta aina tiistaisin. Tänään yritän keskittyä viikon positiivisiin asioihin, mutta vaara siitä, että kaadun silti naama edellä maahan, unohdan lompakon kotiin, ajan päin puuta ja erehdyn onnittelemaan lihonnutta tuttua lapsen tulosta ovat yhä olemassa.

Mutta niin, mihin jäin - ai niin, tämän viikon helmeihin! No eilinen oli jo pelkästään todella kiva, lyhyt n. viiden tunnin koulupäivä, raakakakkutreffit vanhojen ystävien kanssa, crossfit-treenit ja kotitekoisia burgeita ala poikaystävä (tunnetusti talon ainoa kokki). Tänään lähden salin jälkeen aamiaiselle The Cockiin blogitiimin kanssa. Iltapäivällä vien mummin lääkäriin, ja toivottavasti saan palautettua yhden laajan kurssin oppimispäiväkirjan opettajalle. Loppuviikosta on paljon kirjoittamista näin muutenkin, mutta myös liikuntaa, viininmaistelua, pääsiäisbrunssia, ystävän syntymäpäivä, meidän suhteen syntymäpäivä (♥) ja sunnuntaina Tukholman risteily!

Ja hyvää hyvän päälle: sain Zarasta lahjakortin, jolla kävin hakemassa itselleni upean, valkoisen kevättakin. Muutaman asteen vielä kun lämpenee, tarkenen pitää takkia päällä ja voin tuoda sen tänne näytille asukuvien muodossa! Ihanaa, se on ihana.

Niin, se kirpparivinkki vielä. Menemme tosiaan siskojeni kanssa lauantaina 26.3 myymään Konepajan Brunon kirpputorille. Pöydältä löytyy puoli-ilmaiseksi paljon naisten vaatteita, kenkiä, takkeja, asusteita yms. mutta myös miesten vaatteita (jotka ryöväsimme poikaystäviemme kaapeilta, jotta saamme tekosyyn mennä heidän kanssa shoppailemaan). Osoite on Aleksis Kiven katu 17A, ja olemme siellä heti aamusta pitäen. Tervetuloa!

Muita tiistain vihollisia siellä?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

EricaK
EricaK

Toivottavasti oli onnistunut tiistai ja jätit lihonneiden tuttujen onnittelemisen! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Erica :D <3

Kommentoi