Intuitiosta

Tyhjä ajatus

Intuitio - asia, jota ei voi selittää järjellä, mutta joka on johdattanut elämäni parhaimpiin tapahtumiin.

Kun näin nykyisen asunnomme ilmoituksen, tiesin, että huolimatta älyttömän houkuttelevasta markkinahinnasta ja siitä, että olemme poikaystäväni kanssa molemmat opiskelijoita, tulemme saamaan sen.

Vanhassa työpaikassani eräänä tavallisena työpäivänä olin tavallista tylsistyneempi ja tyytymättömämpi työhöni, ja päätin spontaanisti, että tämä on se hetki kun kävelen pomon puheille ja irtisanoudun. Puolen tunnin sisällä sain puhelimitse paremman työtarjouksen muualta.

Tapasin poikaystäväni niin, ettei kummankaan pitänyt mennä yhteisen ystävämme syntymäpäiväjuhliin. Viime hetkellä vaistomme kehotti meitä molempia lähtemään ja yli kaksi vuotta myöhemmin, syömme nyt tässä jäätelöä.

Intuitiossa on kyse yleensä siitä, että jokin asia tuntuu oikealta ilman, että sille on "loogista selitystä". En tiedä sen ihmeellisempää psykologista taustaa sen takana - enkä ehkä tarviikaan tietää.

Intuitio on harvoin pettänyt ja se riittää minulle. Päätän mieluummin vaistonomaisesti jotakin ja jos on tarve, korjaan vasta sen jälkeen järjellä jälkeni.

Outfit: H&M

Onko siellä muita intuition tunteeseen luottavia tai samantyyppisiä intuitiotarinoita jaettavana?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Taru Mari
Stuff About

Mulle ei tule mitään muuta mieleen kuin että päivää ennen positiivisen raskaustestin tekemistä näin unta raskaudesta ja vauvasta. :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Woot aika hullua!:D Toihan on jo tosi creepyä haha. Ehkä sun kroppa jollain tasolla tiesi sen jo. :)

Aivan ihana postaus! Itse yritän nykyään kuunnella yhä enemmän intuitiota ja huomaan sen johdattaneen minut mitä parhaimpien asioiden äärelle. Ihanaa viikon alkua sulle! :-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos, Reetta! <3 Mukava kuulla ja vielä hienompaa on se että se on tuottanut positiivista tulosta. :) Aurinkoista viikkoa sinne myös!<3

Suvi K.
Sisunainen

Joskus joku sanoin, että tee pienet päätökset järjellä ja isot tunteella. Mun mielestä se on ihan hyvä neuvo. Välttämättä ei kannata seurata intuitiota ostamaan merkkikorkkareita jotka syö loppukuun ruokabudjetin, mutta mitä tulee työpaikan, harrastusten, ihmissuhteiden, asuinpaikan yms. valintaan, mä luotan aika vahvasti siihen, mikä tuntuu tai ei tunnu hyvältä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei vau, tota en oo kuullukaan ennen, mutta tosi kauniisti sanottu! Ton vois itekin ottaa ohjenuoraksi. :) Ihanaa viikkoa sinne etelään. <3

Mia K.
Voi taivas

Intuitiokin on meidän yksi aisteistamme. Se on ehkä hiljaisin ja herkin, ja siten vaikeimmin kuultavissa. Lohdullista on, että se kuitenkin jaksaa loputtomasti olla avuksi, vaikkei ensimmäisellä kerralla sitä kuulisikaan ;)

Mulle on tapahtunut niin paljon intuition saralla, että en edes yritä tänne änkeä tekstiä! Ja, mähän teen intuitiivista konsultaatiota ammatikseni :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Vau miten kauniisti sanottu ja kuvailtu, huomaa että ammattilainen on asialla. :)

Kommentoi