Intuitiosta

DSC_0006-001.JPG

Intuitio – asia, jota ei voi selittää järjellä, mutta joka on johdattanut elämäni parhaimpiin tapahtumiin.

Kun näin nykyisen asunnomme ilmoituksen, tiesin, että huolimatta älyttömän houkuttelevasta markkinahinnasta ja siitä, että olemme poikaystäväni kanssa molemmat opiskelijoita, tulemme saamaan sen.

Vanhassa työpaikassani eräänä tavallisena työpäivänä olin tavallista tylsistyneempi ja tyytymättömämpi työhöni, ja päätin spontaanisti, että tämä on se hetki kun kävelen pomon puheille ja irtisanoudun. Puolen tunnin sisällä sain puhelimitse paremman työtarjouksen muualta.

Tapasin poikaystäväni niin, ettei kummankaan pitänyt mennä yhteisen ystävämme syntymäpäiväjuhliin. Viime hetkellä vaistomme kehotti meitä molempia lähtemään ja yli kaksi vuotta myöhemmin, syömme nyt tässä jäätelöä.

DSC_0011-001.JPG

DSC_0008-001.JPG

DSC_0010.JPG

Intuitiossa on kyse yleensä siitä, että jokin asia tuntuu oikealta ilman, että sille on ”loogista selitystä”. En tiedä sen ihmeellisempää psykologista taustaa sen takana – enkä ehkä tarviikaan tietää.

Intuitio on harvoin pettänyt ja se riittää minulle. Päätän mieluummin vaistonomaisesti jotakin ja jos on tarve, korjaan vasta sen jälkeen järjellä jälkeni.

DSC_0009-001.JPG

DSC_0013-001.JPG

Outfit: H&M

Onko siellä muita intuition tunteeseen luottavia tai samantyyppisiä intuitiotarinoita jaettavana?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (8)
  1. Intuitiokin on meidän yksi aisteistamme. Se on ehkä hiljaisin ja herkin, ja siten vaikeimmin kuultavissa. Lohdullista on, että se kuitenkin jaksaa loputtomasti olla avuksi, vaikkei ensimmäisellä kerralla sitä kuulisikaan 😉

    Mulle on tapahtunut niin paljon intuition saralla, että en edes yritä tänne änkeä tekstiä! Ja, mähän teen intuitiivista konsultaatiota ammatikseni 🙂

    1. Vau miten kauniisti sanottu ja kuvailtu, huomaa että ammattilainen on asialla. 🙂

  2. Joskus joku sanoin, että tee pienet päätökset järjellä ja isot tunteella. Mun mielestä se on ihan hyvä neuvo. Välttämättä ei kannata seurata intuitiota ostamaan merkkikorkkareita jotka syö loppukuun ruokabudjetin, mutta mitä tulee työpaikan, harrastusten, ihmissuhteiden, asuinpaikan yms. valintaan, mä luotan aika vahvasti siihen, mikä tuntuu tai ei tunnu hyvältä.

    1. Hei vau, tota en oo kuullukaan ennen, mutta tosi kauniisti sanottu! Ton vois itekin ottaa ohjenuoraksi. 🙂 Ihanaa viikkoa sinne etelään. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *