Isänpäivä ja minimalistin isyyspakkaus

Tyhjä ajatus

Hyvää isänpäivää kaikille, ensiksi tietysti maailman parhaimmalle isälleni eli omalleni. Sille samalle joka on opettanut minulle aina eteenpäin antamista, nopeaa leppymistä ja sitä että hyvästä ruoasta ei saa koskaan pihistellä. Sille jonka vahva ja kova ääni sai lapsuudenystäväni kotonamme pelästymään ja sille jota luokan pojat kutsuivat "nuoreksi Sylvester Stalloneksi".

Väistämättä mulla on ajatus kuitenkin myös omassa aviomiehessäni josta tulee isä noin kolmen kuukauden kuluttua. Eikä ole mitään epäilystä etteikö hän tule olemaan meidän lapselle oikeasti se maailman paras. En tule koskaan unohtamaan Ferhatin ilmettä sinä hetkenä kun kerroin hänelle raskaudestani, ja se ilo ja innostus on kantanut ja vahvistunut siitä päivästä saakka. Hän on tullut jokaikiseen neuvola- ja lääkärikäyntiin ja valmennuksiin, hän puhuu vatsan kautta vauvalle joka päivä ja lukee innoissaan ääneen asioita lapsen kehityksestä kirjoista. Poikien viikonloppureissulta hän toi tuliaiseksi vauvakirjan, ja kun yksi ilta harmittelin että maailman söpöin vastasyntyneen pipo jäi hinnan takia kauppaan, hän tuli se mukanaan seuraavana päivänä kotiin.

Monia asioita ei voi tulevan lapsen kanssa ennakoida kun ei tiedä millainen yksilö sieltä syntyy tai miten äitiys tulee muuttamaan minut, mutta siitä olen vuorenvarma: meidän lapsi saa maailman parhaimman isän. Siksi halusin nyt jo muistaa Ferhatia jollain pienellä lahjalla. Monet tekevät tulevalle isälle jonkinlaisen isyyspakkauksen, johon voi laittaa juuri sitä mitä kokee isyyspakkaukseen tarpeelliseksi, isän ja vauvan kannalta. Kelan ätiyspakkaushan on lähes kokonaan vain lapselle eikä äitille, eli tämä ei ole mikään sellainen "koska äitikin saa" -teko vaan yksinkertainen kiva muistaminen sille toiselle.

Onneksi Ferhatilla on jo kaikki mitä hän voisi tarvita enkä halunnut laittaa pakettiin mitään a) meille ylimääräistä krääsää ("maailman paras isä" -magneetteja tai vastaavia) b) vauvantavaroita jota kuitenkin saamme tai ostamme ajan myötä. Siksi pakettiin sisältyi kaikessa yksinkertaisuudessaan

- "I love papa" -luomupuuvillainen body lapselle (Kids Avenue). Ajattelin ensin että on ehkä vähän hölmöä ostaa isänpäivälahjaksi jotain mikä menee oikeasti sille lapselle mutta tästä Ferhat tykkäsi ylivoimaisesti eniten. Voitteko muuten kuvitella että tämä on toistaiseksi ainoa vauvavaate jonka olen ostanut?!

- saman sävyiset bokserit myös luomupuuvillasta (Brothers)

- Arabian kahvimuki töihin tai kotiin, mahdollisesti huonosti nukuttujen öiden jälkeiseksi aamuiksi

- mukiin kaikki kaupasta löytämäni Fazerin suklaapatukkamaut (joita tietysti nautitaan seesteisesti vaunulenkeillä mutta joista todellisuudessa puolet on jo syöty siihen mennessä kun olen julkaissut tämän postauksen)

Tosi pieni ja yksinkertainen pakkaus siis, josta toinen ilahtui aivan valtavasti. Julistin tämän minimalistin isyyspakkaukseksi. Jos Ferhat tykkäisi hieronnasta tai kylpylöistä, olisin sujauttanut mukaan jonkun "tässä lahjakortti kylpylään sellaiselle päivälle kun haluat vapaata vauvan itkulta". (Vink vink Ferhat sitten äitienpäiväksi.)

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Ihanasti kirjoitettu miehestäsi, ja hyvää ensimmäistä isänpäivää hänelle!
"Isyyspakkauksen" ei todellakaan välttämättä tarvitse olla mikään sata eri tavaraa sisältävä kokoelma. Muutama huolella mietitty juttu varmasti ilahduttaa ihan yhtä paljon. :) Itsekin kokosin omalle miehelleni isyyspakkauksen. Minun tekeleessäni oli jonkin verran enemmän tavaraa, mutta olin hankkinut siihen pikku hiljaa sellaisia asioita ja tarvikkeita, mitä joka tapauksessa pitäisi jossain vaiheessa ostaa. Tai no, osan jutuista ostin kyllä ihan vain siksi koska ne olivat niin söpöjä :D Mutta käyttöön varmasti joka tapauksessa pääsevät.

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon, sun miehelle myös. <3

Ihanaa että säkin kokosit oman pakkauksen. :) Mä kans luulen että jos oisin ruvennut miettimään tätä aikaisemmin, olisi pakettiin mahtunut paljon muutakin hyödyllistä. :)

Kriselda
Kriselda

Ihana!! Tuli itku tuosta mitä kirjoitit Ferhatista <3 Onnea tulevalle isälle!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Kriselda. :* Mä toimitan onnittelut eteenpäin!

Maria Hakkarainen
Villiviini

Kuulostaa ihanalta, sekä tuleva isä että lahja <3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 :D miten kultaisesti sanottu! Rentouttavaa iltaa sinne!

carlab
Carla B

Puhut niin kauniisti miehestäsi, että täällä tuli kyllä roska silmään<3

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha oot niin liikkis<3:)

A.S. (Ei varmistettu)

Oi, miten ihana idea ja toteutus! &lt;3 Olet osannut valikoida hienon ja sopivan minimalistisen kokoelman, josta on varmasti suurta iloa tulevalle isälle. Juuri sopiva ajoitus tällaiselle! :)

P.S. Täysin aiheeseen liittymättä: Olen välillä blogiasi selaillessa kaivannut tuossa sivun reunassa olevaa blogiarkistoa (joka on monissa Lilyn blogeissa), josta näkisi suoraan vanhempien postausten otsikot kuukausien alla. Kyselisinkin, että oletko halunnut tarkoituksella jättää sen pois vai voisitko lisätä sellaisen tänne? Luen usein näitä postauksia hiukan jälkikäteen, kun haluan ehtiä nauttia kunnolla näistä sopivalla ajalla, ja lisäksi koska tykkään lukea myös muiden kommentteja - blogissasi onkin usein mielenkiintoista keskustelua, joten kiitos siitä kaikille! Olisi siis helpompi selata vanhempiakin postauksia, jos ne näkisi suoraan postauksen vierestä, eikä tarvitsis selata erikseen etusivun kautta. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana sinä! <3 Ja heii mä en oo ajatellutkaan / huomannutkaan koko asiaa! Katon heti missä on ongelma tai miten saan asetuksista sen toimimaan kun pääsen koneelle tossa parin tunnin päästä. :) Mobiilissa en viiti lähteä seikkailemaan kun näkymä on vissiin sen verran eri. Iso KIITOS tästä palautteesta, katon heti parin tunnin päästä mitä asialle voi tehdä! <3

Kommentoi