Istanbul-kuume & muita kuulumisia

Tyhjä ajatus

Terveiset Istanbulin lentokentältä. Olen matkalla tulossa kotiin (Suomeen) ja mulle iski yllättäen tosi kova matkakuume tänne Istanbuliin. Olimme Istanbulissa viimeksi heinäkuussa 2015 reilun viikon ajan, ja aina säännöllisen väliajoin kaipaan tänne takaisin. Seuraavan kerran kun lennän Kosovoon tai muualle Turkkiin, aion ehdottomasti yhdistää edes muutaman päivän pysähdyksen Istanbulissa.

12 päivää Kosovossa ja loma menivät tosi nopeasti, ja nyt on aika ristiriitaiset fiilikset. Yhtäaikaa olen fiiliksissä omista arjen rutiineista (ensi viikolla varatuista joogatunneista, työkavereista, omasta sängystä) mutta olo ei ole lainkaan niin levännyt kuin mitä olin odottanut ja toivonut. Ajattelin kirjoittaa tästä aiheista ja syistä niiden takaa hieman enemmän huomenna...

Nyt syön simitini ja juon çayni (joka harmikseni tarjottiin muovimukista turkkilaisten teelasin sijaan, höh). Hävettää, kun tämä on jo viikon kolmas postaus, jonka olen kuvittanut puhelinkuvilla. Lupaan että leikin ensi viikolla oikeaa bloggaajaa ja kuvaan järjestelmäkameralla enemmän.

Ps. Nyt on se Instagram-kisa I Love Me -messulipuista pystyssä!

 

Pps: Viikon postaukset:

Ensi viikolla: I Love Me -messut ja 10 lipun arvonta

Puhelinräpsyjä Kosovosta

Lisää lempijuttuja

Millainen on Mitrovica?

6x "outoa" tapaani

Sulhasen jälkeen se tärkein asia

Onko materialistista onnea olemassakaan?

Istanbul-kuume & muita kuulumisia

 

SARANDA  
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi