Itsevarmuutta kaikkeen paitsi bloggaamiseen

Tyhjä ajatus

Hei kamut. Mulla on ollut ihan ihmeelliset muutamat viikot takana. Innostusta, aikaa, itseluottamusta ja draivia on tuntunut riittävän ihan kaikkeen paitsi kirjoittamiseen.

Eipäs kun korjaan; kirjoittamiseenkin on ollut, sillä olen pitkästä aikaa löytänyt itseni joka ilta vatsallani olohuoneen maton päällä (ikkuna auki - pakollinen tila ja asento) raapustamassa päiväkirjaan kaikenlaista hurjaa ja hassua.

Mutta sitten kun sanoja ja kuvia pitäisi jakaa ihkaoikealle maailmalle, jäätävä sensuuri ja alemmuudentunne iskee. En tiedä johtuuko tämä fiilis siitä että tänne eksyy päivittäin yhä enemmän porukkaa vai onko minulla menossa muuten vain sellainen epävarmemman olon vaihe, minkä uskoisi nyt olevan toisinaan ihan normaalia.

Kyse ei todellakaan ole siitä etten jotenkin halua tai jaksa kirjoittaa tänne, päinvastoin. Olen viime aikoina vain asettanut itselleni ehkä vähän liian korkeat kriteerit, ja sitten kun en onnistukaan ylettymään niihin, kynnys postata kasvaa Kiinan muurin korkuiseksi ja kirjoitusalusta jää tyhjäksi.

No mutta, vuosia bloggaaneena tiedän että kaudet tulevat ja menevät. Ja tämänkaltainen, väliaikainen oonkohan-mä-tarpeeksi-hyvä - vaihe loppujen lopuksi vain haastaa muuttamaan omia toimintatapoja ja tässä tapauksessa blogia paremmaksi. 

/

Tänään tavataan joukko ihania lilyläisiä Kahvila Rootsissa (ensimmäinen kuva on muuten sieltä) - tunne vatsani pohjalla sanoo, että tämä tapaaminen jos mikään saa jälleen tämän blogin ja minut heräämään eloon ja kuplimaan taas.

/

Heti tuntuu jo paremmalta kun sain avautua. ♡

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Oi! Ihanaa päivää teille kaikille, ja ehkäpä mäkin onnistun olemaan mukana seuraavalla kerralla ; ) ?

Ottakaa paljon kuvia♡

Saranda
Tyhjä ajatus

Seuraavan kerran oot todellakin messissä jos oot Suomen maaperällä. <3 Me otetaan, ihanaa viikonloppua sulle!

bride2be (Ei varmistettu)

Jännä. Ulkopuolisin silmin ei uskoisi että sulla on tässäkään asiassa itsetuntopula. Mutta sellaisia on meillä kaikilla. Onnea!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon. :) Niin, kaikkea en tietenkään kerro täällä blogissa joten on ihan ymmärrettävää että on tiettyjä piirteitä ja vaiheita, jotka eivät lukijoille välty. Mutta kuten sanoit, sellaista se on meillä kaikilla välillä. :) Ihanaa sunnuntaita sinne. <3

Kriselda
Kriselda

EIH! Mä unohdin tän tapaamishomman kokonaan! :( 

Saranda
Tyhjä ajatus

Oh no! :( Seuraavalla kerralla sitten ja toivottavasti törmäillään ennen sitä joko jossain tapahtumassa tai sitten ihan kahvittelun merkeissä. xx

Minnea
Minnean muruja

Näin aloittelevana bloggaajana koen, että on vaikea rajata mitä kertoo blogissa, ja mitä jättää kertomatta. Mielenkiintoisimpia ovat blogit, joissa ollaan avoimia, ja annetaan itsestä paljon. Mutta samaiset blogit saavat yleensä myös paljon kuraa niskaansa :/

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon samaa mieltä. Kai sitä täytyy päättää että haluaako ottaa sen riskin, kaikessa hyvässä ja pahassa. :)

Tsemppiä sinullekin ja tuoreelle blogillesi ja ihanaa uutta viikkoa. <3

Kriselda
Kriselda

Niinpä! Toivottavasti pian :)

Kommentoi