Jakamisen iloa

Tyhjä ajatus

80% asuistani sisältää jonkin siskojeni tai äitini vaatekappaleen. Olemme pienestä pitäen tottuneet jakamaan toistemme vaatteita, eikä tapa ole kadonnut mihinkään vaikka olemme muuttaneet omiin koteihimme vuosia sitten. Yhä edelleen jos ostan uuden vaatteen, tiedän, että se on muutaman viikon sisällä jo pikkusiskoni vaatekaapissa ja se on ihan ok.

Vanhempani ovat kasvattaneet meidät avokätisiksi ja opettaneet meitä aina ajattelemaan muitakin. Hyvän jakaminen ei kuitenkaan rajoitu rahalliseen tai materialistiseen jakamiseen, vaan se on paljon enemmän. Hyvää voi jakaa auttamalla tuttuja tai tuntemattomia arkisissa asioissa, kuten oven avaamisessa, ostoskassien kantamisessa tai antamalla metrolipun, joka ei vielä mene vanhaksi. Hyvää voi jakaa myös esimerkiksi kertomalla spontaanisti positiivisia asioita kolleegasta pomolle, jättämällä loppuillasta ylimääräistä yhteistä aikaa omalle kumppanille tai vaikka jakamalla vanhalle tutulle snapissa yksityisen viestin toivottamalla hyvää päivää, ihan muuten vain.

Jakamisen iloa, tyypit.

Ps: Pysykää kuulolla, tänään tulossa vielä toivottu postaus siitä, kuinka teen meikkini arkisin.

 

Coat: Zara
Pants and shoes: H&M
Shirt: my sisters<3

 

EN: Sharing is caring.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

EricaK
EricaK

Ihan totta. Sharing IS caring. Ihanaa päivää! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Lämmin rutistus sinne!<3

Melllu (Ei varmistettu)

Katoin jo instagramista että kävitite poikaystäväsi kanssa Porvoossa. Onks sulla Porvoossa joitakin suosikki ravntoloita/kahviloita? Ollaan menossa kaveri porukalla ensi viikon viikonloppuna sinne ja mietitään jotakin paikkaa missä syödä/kahvitella. Kiitos jos jaksat vastata. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Tottakai jaksan vastata. <3 Rafloista: oon syönyt muutaman kerran nyt Zum Beispielissä (paljon luomuruokaa ja läheltä, tosi herkullista sapuskaa), mut mun ehdoton lemppari on Fredrikan Lähde. Siellä oon käynyt vain kerran mut mun sydän jäi sinne! Sillä on tosin hassut aukioloajat, kannattaa tarkistaa onko viikonloppuisin ollenkaan auki. :)

Kahviloista lempparit (tähän vuodenaikaan): Cafe Fanny ja Cafe Cabriole :) Toimii myös take away-kahvien nappaaminen joen varteen penkeille!

Kommentoi