Joskus tapahtuu kuin elokuvissa

DSC_1971.JPG

Maanantaina olin varsin nostalgisella tuulella viisi vuotta vanhoja postauksia lukiessani. Ihmettelin silloista rennompaa suhtautumistani elämään, nokkelampaa kirjoitustyyliäni ja samaan aikaan tietynlaista ahkeruuttani, joka on kuihtunut jo puoli vuosikymmentä vanhemmasta ruumista pois.

Löysin myös postauksen, jossa luettelin sekalaisessa järjestyksessä post it -lappuihin kirjoitettuja unelmiani. Asua merenrannalla, käydä Passengerin keikalla, kirjoittaa kirjan, lukea kaikki omistamani kirjat, matkustaa kuumailmapallolla, mennä Venetsiaan, kokkailla kotona enemmän, suorittaa koulussa 60 opintopistettä, kirjoittaa tärkeistä aiheista, rakastua.

Asua merenrannalla = korttelia vaille check

Käydä Passengerin keikalla = check

Kirjoittaa kirjan = ihan kohta check

Lukea kaikki omistamani kirjat = check, vaikken todellakaan tajua miksi ostin silloin kirjoja enemmän kuin mitä ehdin niitä lukemaan

Matkustaa kuumailmapallolla = aviomieheni osti lennon meille syntymäpäivälahjaksi kun olimme seurustelleet reilu kolme kuukautta, thats why I married him! Check

Mennä Venestiaan = no tää toistui jo maanantain postauksessa, mutta check x2

Kokkailla kotona enemmän = check

Suorittaa koulussa 60 op = check (miksi ihmeessä lapussa ei lukenut esim. ”valmistua ylipäätään”? Sekin tapahtui)

Kirjoittaa tärkeistä aiheista = check

Rakastua = checkchekcheckchek

DSC_1936.JPG

Kyseisen postauksen otsikko oli Joskus tapahtuu niin kuin elokuvissa – ja vuosia myöhemmin voin todeta että niin totta hitossa tapahtuukin. Kuten ihanassa romanttisessa komediassa, joka muuttuu välillä B-luokan kauhuleffaksi, sellaisessa jossa tuskin pääsee itse sanomaan kahta repliikkiäkään. On draamaa, on seikkailua ja on jännitystä. (Olisipa vielä musikaalia, miksei metrossa kukaan koskaan nouse laulamaan ja tanssimaan?)

Uskoin jo silloin, että ”universumi osaa ilmeisesti lukea kirjoitettua tekstiä ajatuksia kirkkaammin”. Mä kannustan siis jokaikistä kirjoittamaan ylös omat haaveensa, pienet ja isot. Sellaiset asiat jotka tuntuvat nyt käsittämättömän suurilta voivat olla vuosien päästä jo muisto oikeasta tapahtuneesta. Älä koskaan aliarvioi sitä mitä tulevaisuuden sinä voi tehdä.

DSC_1965.JPG

Mä jaksan edelleen välillä kriiseillä siitä kuinka en ole saavuttanut tänä vuonna kaikkia tavoitteitani. Mutta parempina päivinä onnistun palauttamaan muistiini erään viisaan (avio)miehen(i) sanat: Rakas jos sä olisit toteuttanut tänä vuonna kaikki unelmasi, mitä sä olisit tehnyt loppuelämän?

 

 

Tekstiin linkitetyt postaukset:

Viisi vuotta sitten kun aloitin bloggaamisen (olin aikaansaava ja hauska)

Joskus tapahtuu niin kuin elokuvissa

Kirjoitan kirjan – nyt oikeasti

Negatiiviset ajatukset raskaana

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (17)
  1. Ihanaa kuulla, että noin moni haave on toteutunut! Ja ihanaa kirjoitusta kans. <3 Pitäis varmaan munkin kokeilla tommosta universumille viestittämistä 🙂

  2. Toi tarkentaminen on muuten hyvä pointti. 🙂 Mä jotenkin elin vähän tota sun Jamaika-hetkeä sun kommenttin kautta, ihanasti kuvailtu ja ihanaa miten unelmat toteutuvat.

    Hahah mua vähän huvittaa toi kihlasormusasiaa. 😀 Ei sattumoisin ollut jonkun jalokiviliikkeen mainos… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *