Joskus tapahtuu niin kuin elokuvissa

Tyhjä ajatus

Siivosin lipastoani ja löysin post it -lappuja, joihin olin vajaa vuosi sitten kirjoittanut asioita, joita elämässä haluan tehdä. Asua merenrannalla, käydä Passengerin keikalla, kirjoittaa kirjan, lukea kaikki omistamani kirjat...

Matkustaa kuumailmapallolla.

21-vuotissyntymäpäivänä sain poikaystävältäni lahjaksi kuumailmapallolennon, ja se on ollut ehdottomasti tämän kesän ikimuistoisimpia päiviä. Yllätyin, kuinka se oli paitsi romanttista, myös hauskaa ja pelottavaa, vaikken oikeastaan koskaan pelkää korkeita paikkoja tai mitään vastaavanlaisia "vaaratilanteita". Ennen kaikkea siellä monensadan metrin korkeudessa tukka vapaana ja niin rakas ihminen vierellä ajattelin, kuinka cool on haaveilla näinkin upeista ja mahdottomilta tuntuvista asioista. Koska hei, joskus oikeasti vain käy niin kuin elokuvissa tai villeimmissä unelmissa.

Lapuissa oli monta muutakin asiaa, jotka ovat lyhyessä ajassa toteutunet. Mene Venetsiaan, kokkaile kotona enemmän, suorita koulussa 60 opintopistettä, kirjoita tärkeistä aiheista, rakastu... Asioita, joiden todennäköisyys tapahtua - varsinkin näin nopeasti - oli oman luottoni mukaan alle prosentti. Kannattaa silti uskoa. Ja kirjoittaa. Universumi osaa ilmeisesti lukea kirjoitettua tekstiä ajatuksia kirkkaammin.

 

Saranda

Kommentoi