Joulufiilistely saa virallisesti alkaa

Tyhjä ajatus

Rakastan joulun aikaa, ja kuukausi etukäteen on juuri sopiva aika hypistellä jouluvaloja, herkutella joukuherkkuja ja kirjoittaa toivelistaa joulupukille (eli pinnata paljon Pinterestissä). Aikaisempina vuosina olen aloittanut fiilistelyn vasta joulukuun ensimmäinen päivä, mutta todennut joka kerta, että se ei riitä mihinkään!

Kuvissa lempi jouluneuleeni Primarkista. :)

Tänään siis pukeuduin punaiseen, kuuntelin junassa lempi joululevyäni (eli mitäpä muuta kuin Michael Bubleetä) ja söin välipalaksi joulutortun. Ilallalla olisi tarkoitus vielä nauttia glögiä kynttilänvalossa viltti ympärillä (ja läppäri sylissä mut minor details). Eilen olin niin innoissani kun aamulenkillä oli vielä edellisyön lumet maassa - olisipa huomennakin!

Missasin muuten viime sunnuntaina Helsingin joulukadun avajaiset, mutta onneksi lähdetään ystävien kanssa lauantaina Porvooseen katsomaan miltä joulukauden avaus näyttää siellä päin!

Miten te, kamut? Onko joulun odotus jo tarttunut vai onko siellä kenties jopa antijouluihmisiä? :D
 

Kuvat: Enna Rautiainen
 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Riitumaria
Riitumaria

Oi ihanaa joulufiilistelyä ! Sitä ei voi ikinä olla liikaa. Bublen joululevy on niin mainio. Perinteisiä suomalaisia joululauluja nykyaikaisella twistillä on tarjolla Suvi Teräsniskan kahdelta joululevyltä. Suosittelen! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei en tiennytkään noiden olemassaolosta, kiitti! :) Suvi Teräsniska ja suomalaiset joululaulut on molemmat ihania, joten menee todellakin kuunteluun.

Kommentoi