Kaikenlaisia aikoja

Tyhjä ajatus

Syyskuun puoliväli, ja olen poistunut kotoa enemmän paljaiden säärien kanssa kuin pitkälahkeisten housujen. Lintsillä oli lämpimämpää jonottaa laitteisiin kuin useimpina kertoina kesällä. Syön edelleen monet aamiaiset terassilla ja Stadikalle tarkenee vielä tänäkin viikonloppuna (nähdään tänään hei Kuutamouinnilla!).

Kaikenlaisia aikoja sitä tulee. En ole koskaan ollut syksyihmisiä, mutta hitaasti tippuvien lehtien ja satumaisten auringonlaskujen keskellä tunnun nauttivani enemmän nyt kuin kesällä. Sitä luulee tuntevansa itsensä, mutta elämä yllättää.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Aivan super ihania kuvia! On tää aika tunnelmallista aikaa ;) Ihanaa viikonloppua <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi vitsi Kriselda, kiitos!<3 Mä oon nyt ihan ekaa kertaa oikein päätä pahkaa rakastunut syksyyn. Sullekin superkivaa viikonloppua! :)

Mia K.
Voi taivas

Wau, mitkä kuvat ja sun hymy☆☆☆
Mietinkin, että ois kyllä niin siistii treffata sut, vaikka en sinne lilyn tapaamiseen ehdikkään. No, ehkä paluulento onkin nopeammin täällä? Ei voi tietää :D
Hmm..Pitääpä tsekata toi kuutamouinti!

Saranda
Tyhjä ajatus

No hei kuin myös!<3 Jos et sinne ennätä niin no worries, voidaan muuten vaan mennä kahvittelee! :) Kiitos taas piristävästä kommentista ja ennen kaikkea turvallista ja ihanaa matkaa. <3

Kommentoi