Kaikkea mitä tekee mieli ei tarvitse saada

Tyhjä ajatus

Olin metrossa kun vastapäätäni istuutui nuori poika. Hän oli tilannut Mäkkäristä muutaman juustohampurilaisen ja söi niitä edessäni yksi kerrallaan. Tuoksu oli taivaallinen ja minä, joka en ole syönyt yli vuoteen lihaa, vannoin että menen illalla hakemaan Mäkkäristä pussillisen juustohampurilaisia.

Kun jäin metrossa pois omalla pysäkillä, rupesin nauramaan omille ajatuksilleni ja mieliteolleni. Kaikkea mitä tekee mieli ei tarvitse aina saada. Vaikken usko ehdottomuuteen ja vaikka olisin käynytkin ostamassa ne hampparit, en olisi syyllistänyt itseäni ikuisesti. Yleensä kannattaa kuitenkin odottaa hetken jospa mieliteko lähtisi itsestään ohi kuten tässä tapauksessa (onneksi) kävi.

Tämän muistan seuraavan kerran kun himoitsen suklaata, äkkilähdön etelään tai uudet kengät.

Kuvat (jotka liittyvät aiheeseen about ei mitenkään) napattiin Venetsian Lido-saarella.

Kivaa tiistaita muruset!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Just näin Saranda - kirjoitit minunkin ajatukset taas sanoiksi! Pus! Ja kaunista toukokuun toiseksi viimeistä päivää sinulle ❤️❤️

Saranda
Tyhjä ajatus

Aww kiitos ihana ja samoin! :) <3

Saana Väliheikki
LAVLI

Tosi hyvä teksi ja nyt alko muuten niiiiiin pirusti tekee mieli hampparia :D Mikäs tän tekstin pointti olikaan? Ainiin, se odottelu josko se mieliteko menisi ohi..... *juoksee paikalliseen mäkkiin* (Vitsi vitsi)

Ps. ihana mekko <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahahah ihana, tää postaus voi olla eräänlainen empiirinen tutkimus myös siitä että kuinka monella alkaa tehdä mieli hamppareita ja kuinka moni selviää ostamatta niitä :D Ja kiitos, olet kultainen! <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Hyvä muistutus :)! Mulla meinaa se välillä unohtua kun jotain pitää saada muka just heti. 

Saranda
Tyhjä ajatus

Sama täällä, vaikka oikeasti jonkun ajan kuluttua tajuaa että ihan loistavasti pärjää ilmankin. :) Pus. <3

ellaa's
A dream come true

Tämä on niin totta! Harvoin vain on oikeasti kärsivällisyyttä ja itsekuria siihen, että malttaa odottaa näiden mielihalujen menevän ohi! :D Nimimerkillä suklaasta on aina yhtä vaikea kieltäytyä..

Saranda
Tyhjä ajatus

Täytyy kehittää joku 30min sääntö - jos puolen tunnin kuluttua tekee edelleen mieli, go for it. :D (Suklaan kohalla mäkin tarvitsisin vähintään 3 tuntia...)

Kommentoi