”Kaikkien päätösten ei tarvitse olla oikeita”

DSC_0344.JPG

Masentuneena kaikki on vähän vaikeaa; työnteko, asioista innostuminen, liikkumaan lähteminen ja jopa kavereiden näkeminen.

Ystäväni vitsailevat siitä, että olen maailman nopein päätöksentekijä – mun kanssa on kiva mennä shoppailemaan koska en jahkaile yhden paidan kanssa pitkään ja sulhaseni ihmettelee jatkuvasti sitä, miten vaivattomasti saan lyötyä hääpäätökset lukkoon. Siksi tuntuikin todella kummallista kun viimesyksynä en osannut masennuksen vallassa tehdä minkäänlaisia päätöksiä, en pieniä enkä varsinkaan suuria.

Kun punnitsin yhtä työhön liittyvää päätöstä jo toista kuukautta (minä joka olen mm. irtisanoutunut muutaman minuutin mielijohteesta), pelkäsin ennen kaikkea että teen väärän päätöksen. Silloin poikaystäväni sanoi ääneen: ”Kaikkien päätösten ei tarvitse olla oikeita. Joskus itse päätöksen tekeminen on tärkeämpää kuin vaihtoehtojen miettiminen hamaaseen tulevaisuuteen asti.”

DSC_0310.JPG

DSC_0325.JPG

En onneksi enää ole masentunut mutta en vieläkään tiedä oliko tuolloin tekemäni päätös oikea. Sen näkee ajan myötä. Olen tänään iloinen siitä että olen saanut elämäniloni, energiani ja nopeat päätöksentekotaitoni takaisin. Kukaan meistä ei näe tulevaisuuteen, joten toivon että sinä teet tänään juuri sellaisen valinnan, joka tuntuu just nyt hyvältä. Ja jos asiat eivät päädy lopulta kuten toivoit, ainakin tiedät että olet joskus – kaikeissa kliseisyydessä – kuunnellut sydäntäsi.

DSC_0336.JPG

DSC_0340.JPG

DSC_0329.JPG

Kivaa viikonloppua. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit (9)
  1. Mä luen kerralla kaikki sun postaukset, kun pitänyt taas taukoa täältä 😉 Siksi näin jäljessä kommentti, mutta erittäin hyvä muistutus! Mä olen tehnyt todella monta ”väärää päätöstä”, mitkä ovat monen mutkan kautta vieneet minut kuitenkin oikeaan paikkaan 😉 Se vaatii vaan aikaa ymmärtää <3 Kiitos tästä <3

  2. Voi miten viisas ajatus mieheltäsi! Kiitos siitä 🙂 Halauksia ja ihanaa Australian reissua!

    1. Kiitos sulle kommenttistasi ihana. <3 Tuli hyvä mieli. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *