Karussa kauneutta

Tyhjä ajatus

Mitenköhän tämän pistäisi sanoiksi.

Kuuntelen James Bluntia ja mietin jokaista elämän suurta kysymystä mutta en stressaa yhdestäkään. Kaikki tuntuu kirkkaalta ja kevyeltä.

Havahduin vähän aikaa sitten johonkin isoon mitä en juurikaan osaa kuvailla. Mutta yritän.

Sitä että totuus ja kauneus ei ole täydellisesti asetetussa avokadoleivässä, palkkapussissa, terävissä kuvissa, aikatauluissa tai etelän lämmössä.

Tämä Kosovon matka on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan elämäni paras kokemus. Olen ollut täällä kymmeniä kertoja aikaisemmin, samojen ihmisten kanssa ja samassa ympäristössä. Mutta jokin on muuttunut.

Enää en inspiroidu samoista asioista kuin ennen. Kuva palmuista jossa valo paistaa juuri oikeasta kulmasta, Pinterestin sävy sävyyn sopiva asu, kirkkaansininen vesi, palkankorotus tai lentokoneen ilmaannousu eivät tunnu enää missään.

Oikea sisäinen palo syntyy ihan muista asioista. Siitä, että saa syöttää pentuja kaduilla kun on luullut ettei ole koiraihmisiä (ja kun lihakaupan myyjä ei suostu ottamaan rahaa vastaan kun kuulee mihin tarkoitukseen lihat tulevat). Siinä, että rakennukset ovat vanhoja ja kulahtaneita, mutta ottavat vieraita vastaan kuin kuninkaallisia. Rakkaiden rutistamisessa. Siinä, että autetaan toista vilpittömästi. Siinä, että liikuntasuoritus voi olla pitkä kävely samalla kun käy mitä syvällisintä keskustelua, ei aina tai edes suurimmaksi osaksi sydän satasella hakkaamista salilla. On niin monta eri ja parempaakin tapaa saada sydän sykkimään.

Oikeissa menestystarinoissa - kun pääsee opiskelemaan sitä mitä aidosti tahtoo vaikka se olisi korkeakoulun sijaan lyhytkurssi. Ympäristöystävällisimmät valinnat kun ajattelee, etteivät ne itseltään onnistu. Rohkeus olla oma itsensä, virheine kaikkineen. Kun tunnelin päässä näkyy valoa.

Toivottavasti osaan palata näihin ajatuksiin ja Bluntiin joka kerta kun maailman merkityksettömät asiat ahdistavat.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Ihanaa että sulla on hyvä matka :) Tää on selkeesti haastava teksti ollut kirjoittaa, koska on haastavaa myös kommentoida. Mutta luulisin ymmärtäväni edes vähän mitä tarkoitat. Täydellisyys ei ole ainoa asia joka on täydellistä, vaan paljon huomaamatonta kauneutta on myös niissä vähemmän Instagramiin kuvatuissa hetkissä. Niistä hetkistä mun lemppari on se, kun illalla väsyneenä kurotan sammuttamaan valot ja alan nukkua.

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana kommentti! Joskus musta tuntuu että lukijat tajuu mua itteäni paremmin tai osaa selittää ainakin asiat selkeämmin :D ja nukkumaanmenoaika, se on <3<3

Hyvää joulua, Saana!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ihana kirjoitus Saranda! <3 Hyvin samansuuntaisia ajatuksia niistä oikeasti parhaista olen viime aikoina mietiskellyt. Sillä juuri noissa kuvailemissasi epätäydellisissä ja yllättävissä asioissa se elämä on! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon Elina! <3 Tosi kiva kuulla että oot kokenut samankaltaisia ilon hetkiä. xx :)

Mia K.
Voi taivas

Taisitpa osua aitouteen. Itsessäsi ♡

pus~

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 :)

Anna/Niittykukkia (Ei varmistettu) http://starbox.fi/niittykukkia

Olipa jotenkin tosi ihana postaus. Olet täysin asian eli tämän elämän ytimessä!

Ai niin olisihan miulla siulle myös haastetta tarjolla, vastaile jos ehdit ja haluat. :)
http://starbox.fi/niittykukkia/vinkkeja-aloittelevalle-bloggaajalle-ja-v...

Ihanaa vuoden loppua!

Saana_ (Ei varmistettu)

Oi kuinka kauniisti kirjoitit &lt;3

Ihana sinä!

Kuulostaa myös tietynlaiselta "aikuistumiselta", vaikka lapsenkaltaisesta ilosta onkin kysymys. Itse aikuistuin nimenomaan niin, että löysin sen lapsen jonka olin teinivuosina itsessäni kadottanut kasvukipuihin ja ei minun näköisen vertaisryhmän paineissa, tai ainakin niin kotikaupunkini yläaste- ja lukiovuodet koin.

Kommentoi