Katoan somesta vähäksi aikaa

Hei ihanat. Kesäkuun harvemmasta ja epäsäännöllisestä postaustahdista on saattanut huomata, että juuri nyt ajatukset ovat vähän muualla. Ne on itseasiassa ihan all over the place. Oon ainakin kuukauden päivät punninut paljon bloggaamista ja työntekoa äitiyslomalla ja päivästä riippuen oon joko sitä mieltä, että vauvanhoito ja työnteko on paras mahdollinen kombinaatio mun mielenterveydelle tai sitten itken silmäni päästä, että aika menee liian nopeasti, mun vauva on jo niin iso ja vanhempainvapaa loppuu jo muutaman kuukauden päästä, nyt jos koskaan pitäisi nauttia.

Jojottelu ja kriiseily ovat syöneet inspiraatiota, ja postausaiheiden keksiminen on ollut vaikeaa mutta vielä vaikeampaa on ollut esittää, että elämä on jatkunut normaalisti.

Siispä katoan blogista ja somesta vähäksi aikaa. Todennäköisesti kyseessä on vain parista viikosta, jolloin selvittelen omia ajatuksiani ja toiveita kesälle ja siitä eteenpäin. Ei mistään pysyvästä missään nimessä. Haluan keksiä vain järkeviä ratkaisuja tähän välillä hullunkurisen arjen pyörittämiseen. Ennen sitä en koe pystyväni keskittymään kirjoittamiseen.

Ja oonhan mä tämän tapahtumparikkaan kevään jälkeen lomani ansainnut.

Tajuan pyyntöni ironisuuden, mutta älkää te silti katoako, jooko? Ja vaikken todennäköisesti päivitä Instagramiakaan (ehkä Storyä), mulle saa laittaa viestiä sekä siellä että täällä tai missä vain keksittekään. Vastaan takaisin niin mielelläni.

Toistan: älkää kiltit katoako. <3

Kommentit (16)
  1. Anna-Maria K
    15.6.2019, 20:21

    Hyvää somelomaa! Eikä me mihkä mennä 🙂

  2. Hyvä että otat lomaa. Ei me täältä mihinkään kadota 🙂 Ihanaa somevapaata aikaa! Tekisi meille kaikille muillekin varmasti todella hyvää!

    1. Oot niin suloinen! Kiitos paljon. 🙂 Mä kans vähän luulen et tällainen tekisi hyvää useammalle. Ihanaa viikkoa sinne. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *