Kaunarichillailua

Heräsin aamulla vähän nuhjuiseen oloon, joten päätin pelata varman päälle ja skipata koulu ja treenit. Tulin sen sijaan vanhemmille syömään äidin ihania pannareita ja katsomaan monen päivän Kauniit ja Rohkeat -jaksot Katsomosta. Brooke on ihan sekaisin mutta Katherien Kelly Lang on näyttelijänä kyllä ihan mahtava. Ihailen kuinka se on voinut sitoutua niin pitkäksi aikaa samaan rooliin, ja varmasti suurista paineista huolimatta välttänyt kaikkia kauneusleikkauksia. My kind of woman. (Taidan stalkata sitä instagramissakin, shh.)

IMG_20131119_124511_resized.jpg

Olen ottanut viime aikoina aika chillisti. Mä luulen, että mä alan vasta nyt heräämään siitä koko syksyn jatkuneesta paineaallosta, jonka aikana oon joutunut pitämään kaikkia lankoja käsissä mitä tulee kouluun, töihin ja vapaa-aikaan. Tuntuu, että koko syksy on ollut yhtä tasapainoilua vaan ja välillä pelkkää suoriutumistakin. Vasta nyt alan aidosti luottamaan, että hei, asiathan oikeesti sujuu, eikä mun tarvitse huolehtia jos ne välillä ei sujukaan. Olen suosiolla karsinut töitä, käynyt vähemmän treeneissä ja välillä miettinyt kaksi kertaa, minne luennolle mennä tai olla menemättä. En välttämättä rikastu tai saavuta unelmieni crossfittaajan vartaloa tätä menoa, mutta köyhä ja pulskakin voi olla onnellinen!

IMG_20131119_130434_resized_1.jpg

Nyt takaisin olennaiseen eli Forresterin muotitalon arkeen, jossa yritystä pyöritetään insestillä ja pika-avioliitoilla. Liamkin on niin nössö.

xx, Saranda.

Kommentit (6)
  1. Papereiden siirtämistä pöydästä toiseen xD

  2. ”Nyt takaisin olennaiseen eli Forresterin muotitalon arkeen, jossa yritystä pyöritetään insestillä ja pika-avioliitoilla.”

    Näinhän se on:P Ja oon silti sataprosenttisesti koukussa!!?

    1. 😀 hei, se on epidemia. Et ole yksin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *