Kaunotar ja Hirviö (ja miksi se on kaikkien aikojen lempielokuvani)

Tyhjä ajatus

Perjantaina koitti kauanodotettu ilta kun pääsin katsomaan uudistetun version Kaunottaresta ja Hirviöstä. Liput ensi-iltaan Tennarin Scape-saliin oli varattu sekunti sen jälkeen kun ne tulivat myyntiin, ja odotukset eivät todellakaan olleet ristiriidassa lopputuloksen kanssa. Elokuva oli niinkin kulutetulla adjektiivilla kuvailtavissa kuin "ihana". Ihana ihana ihana ihana.

Kaunotar ja Hirviö on lempisatuni monestakin syystä. Se opetti minulle pienestä pitäen, että ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa mutta myös sen, että ihmiset muuttuvat. Rankat kokemukset ja opetukset ravistavat kenet vain.

Belle oli myös siihen aikaan Disneyn naishahmoksi älykäs ja utelias, ja välitti perheestään kovasti. Minusta oli kiehtovaa, kuinka hän torjui miehen jolla oli rahaa ja valtaa koska ei rakastanut tätä. Belle rakasti kirjoja eikä välittänyt häneen kohdistuvista, kyläläisten juoruista. Hän teki omaa juttuaan ja ihailin häntä sen takia valtavasti.

Ja onhan Bellen ja Hirviön rakkaustarina ainutlaatuinen. (Okei, jokainen rakkaustarina on, mutta tämä on erityisesti sulattanut sydämeni.) Heidän tarinansa on sellainen, jossa nainen pelastaa vaihteeksi miehen eikä toisinpäin. Belle näkee Hirviössä paljon potentiaalia, eikä anna Hirviön epävarmuuden sokaista häntä. Olen aina pitänyt kiehtovana myös sitä, että heidän alkunsa on vähintäänkin kivinen ja että heistä tulee ystäviä ennen kuin heistä tulee pari.

Tarinan opetus: rakkaus voittaa aina ja nainen voi ihan samalla tavalla ratsastaa valkoisella ratsulla ja auttaa miestä hädässä. Tässä elokuvassa ihan kirjaimellisestikin.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Niin samat ajatukset täällä! Käytiin Viivin kanssa sunnuntaina katsomassa ja halusin heti mennä takaisin katsomaan uudelleen. Nytkin mielessä jaktuvasti. Oli kyllä todella onnistunut elokuva kokonaisuutena! 

Ihanat kuvat! Kävisit hyvin Emman stuntiksi :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä, mullekin se on jäänyt kyl vahvasti elämään päässä! :) Ja en ihmettelisi yhtään vaikka menisinkin uudestaan katsomaan. :-D Ja awww kiitos oliko maailman söpöin kommentti! <3

Ihanaa päivää sulle Saana! :)

Taru Mari
Stuff About

Pitää käydä katsomassa tuo.:) ihanat kuvat :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Vahva suositus jos se ei muuten tekstissä tullut ilmi. :-D Ja kiitän. <3

Kriselda
Kriselda

En kestä <3 Ihana Belle oot näissä kuvissa. Pakko päästä pian katsomaan kyseinen elokuva!!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ujostuttaa :D:D<3 Kiitos ihana!!

emiliakeijusofia

Joo siis just oikea sana, tää leffa oli i-h-a-n-a!! Mekin mentiin heti katsomaan, kun tuli leffoihin, piti päästä heti :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Me fanit. <3

Minnea
Minnean muruja

Tämä on munkin katselulistalla :) Toivottavasti ehdin pian leffaan.

Kivaa päivää!

Saranda
Tyhjä ajatus

Toivottavasti! <3 Onneksi Kaunotar ja Hirviö ei ole ainakaan heti poistumassa teattereista. :) Oikein mukavaa päivää sullekin, ihana!

Kommentoi