Kavereiden ihanat blogit

Moikka! Vinkkaan teille tänäään muutamasta blogista, joita ystäväni kirjoittavat. Löydätte kenties uutta luettavaa ja mä puolestaan saan lesota mun kamujeni taidoilla. <3

1.png

Hanna: Love da Helsinki

Jos etsit kahvila- ja menovinkkejä Helsingistä, esteettisiä kuvia ja niiden päälle vielä hyvää mieltä, klikkaa tänne. Hanna on taitava kirjoittaja ja ihana ilopilleri myös ”oikeassa elämässä”.

Taru: Stuff About

Tarulla on monipuolinen blogi, joka sisältää hyvinvointiasioiden lisäksi pohdiskelevia aiheita laidasta laitaan. Myös videoita!

Ani: Naked Truth

Ani on ehkä sympaattisimpia ihmisiä joita olen tavannut, ja jonka syvällinen ja herttainen luonne tulee blogissakin esiin. Kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä tekstejä.

5.jpg

Johanna: Johanna Puhakka

Johannan blogia selailessa saa aina hymyn päälle – niin paljon kivoja ja kepeitä aiheita, luonnollisella ja rennolla otteella.

4-001.jpg

Mariya: Purple Puff

Mariyalla on pettämätön tyylitaju ja hienoja asukuvia, joiden kyljessä on usein myös pohdiskelevia tekstejä.

Katarina: Rosemary’s

Katan blogi on ihanan värikäs laajan aiheskaalan ja laadukkaiden kuvien ansiosta. Kata on tosi taitava valokuvaaja (vink vink, milloin seuraavan kerran kuvaamaan?;) )

Anna: X

Anna ei ole muutamaan kuukauteen päivittänyt sivujaan, mutta huhu kertoo, että hänen tuleva työharjoittelujaksonsa Malesiassa saattaisi herättää jälleen postausinspiraation… 😉

 

Onko teillä suositella kavereiden/omia blogeja?

 

Ps: Vielä tänäiltana ehtii lunastaa alennuksen Sun Rahan -rahanhallinnan itensiivikurssilta. Lisätietoa TÄÄLTÄ

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (12)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *