Kehutaan itseämme

DSC_0031.JPG

Eksyin lukemaan vauva.fi -keskustelupalstaa (joo älkää kysytkö), jossa oli tarkoitus kehua itseään. Ilman negatiivisia kehuja kuten ”olen todella hyvä sotkemaan” tai jälkivähättelyä kuten ”minulla on hyvä juoksutekniikka mutta olen tosi hidas”. Mulle tuli siitä palstasta ja kehuista niiiin hyvä mieli! 

Se, että pahimmalta arvostelijaltaan eli omalta itseltään heruu kehuja, on terveen itsetunnon merkki. Omien positiivisten puolien tunnustaminen ei tarkoita sitä, että olisi jotenkin omahyväinen tai pitäisi itseään muita parempana. Päinvastoin, kun itsessään osataan nähdä kauneutta, on todennäköisesti niin sinut itsensä kanssa että osaa arvostaa myös ympäröivää maailmaa ja ihmisiä.

Ketjun kommentit ilahduttivat minua niin paljon, että ajattelin mitä jos kehuttaisiiin itseämme vähän myös täällä? Kerro kommenttiboksissa ainakin yksi omasta mielestäsi hyvä piirre sinusssa. Ei negativiisia kehuja tai jälkivähättelyä. Niitä olisi mukava lukea, ja toivottavasti teillekin tulisi siitä iloinen fiilis.

Minä voin aloittaa: Minulla on hyvä muisti enkä ole pitkävihainen.

DSC_0033.JPG

DSC_0018.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (19)
  1. Minulla on laaja yleissivistys. Ja sinulla ihana blogi.

    1. Mä miellän hyvän yleissivistyksen omaavat ihmiset mielenkiintoisiksi tyypeiksi, joiden kanssa on ihana käydä keskustelua ja jotka avartavat sitä omaakin maailmankatsomusta. 🙂 Joten toi on älyttömän hyvä piirre!

      Ja KIITOS!!<3

  2. Sanon asiat yleensä suoraan ja olen aina rehellinen. 🙂

    1. Mahtava juttu, se on hieno piirre se!<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *