Kenen takia teet sen?

DSC_0153.JPG

Harvoin on maanantaipäiviä kun en postaa mitään. Maanantait jos koskaan on sellaisia päiviä kun erityisen paljon haluan tsempata ja antaa hyvää mieltä.

Eilinen meni kuitenkin ihan sumussa ja lukuisista yrityksistä huolimatta en pystynyt tuottamaan tekstiä. Se sai minut miettimään: kenen takia kirjoitan tätä blogia? Jos itseni takia, miksi soimaan itseäni kun en keksi postausaihetta ja jos lukijoita varten, miten he hyötyvät väkisin kirjoitetusta tekstistä?

DSC_0180.JPG

DSC_0152.JPG

Lopulta jätin postaamatta. Mikä lopulta taas antoi aiheen tämän päivän postaukselle. Se pakotti minut pohtimaan laajemminkin sitä, kenen tai minkä takia teemme asioita. Mitkä ovat tietyn toimintamme perimmäiset syyt? Miten moni tekemämme asia jäisi tekemättä jos emme haluaisi miellyttää muita tai yrittää saada muut ajattelemaan kokoajan hyvää meistä? Ja kuinka moni ihana asia tulisikin tehtyä, jos emme miettisi näitä asioita ollenkaan.

Vilhelmiina kirjoitti itse asiassa vähän aikaa sitten hieman samasta asiasta matkustelun näkökulmasta. Todella hyvä teksti, suosittelen lukemaan.

Tsemppiä tiistaihin!

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (8)
  1. Tämä postaus kyllä osui ja kolahti. Niin monta kertaa olen painiskellut itse samojen asioiden kanssa! Totta kai kirjoitan blogiani itseäni varten, ilosta, mutta toisaalta toivoisin tekstieni myös koskettavan muita ihmisiä ja tuovan heille iloa. Mutta kuten sanoit: väkisin vääntämällä ei tule hyvää lopputulosta. Ollaan siis armollisia itsellemme! 

    1. Just niin, parasta on se että bloggaamisen kautta saamamme ilo tarttuu myös lukijoihimme. xx 🙂 Ihanaa viikonloppua Hanna!

  2. On niin tärkeää pysähtyä välillä miettimään minkä takia teemme asioita. Kiitos muistutuksesta! Rupesin itsekin pohtimaan, miksi kirjoitan blogia ja keitä varten? Onko blogini tarkoitus miellyttää muita..? Juuri nämä samat aiheet mistä ollaankin sun kanssa kahvikupin äärellä keskusteltu. Kiitos, että olet sinä ja saat muut ajattelemaan tärkeitä asioita <3 

    1. <3 Kiitos itsellesi ihana, korvaamattomasta tsempistä ja aina piristävästä, kuplivasta ja sydämellisestä persoonasta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *