Kesällä parasta: kirjapiknikit

Tyhjä ajatus

Edullista, sivistävää, sopivasti sosiaalista ja yhtäaikaa erakkomaista kesätekemistä, jossa voi samalla ruskettua? Kimppakirjapiknikit.

Kesän puolessa välissä alettiin käymään poikaystäväni kanssa puistoissa lukemassa. Kummallakin oma kirja kainalossa, tarvittaessa eväät kaupasta ja viltti repussa. Joskus vaihdetaan ajatuksia lukemistamme kappaleista, joskus uppoudutaan tunsikausiksi kirjoihimme kaikessa hiljaisuudessa ja joskus eksytään keskustelemaan jostakin ihan muusta, noutoruoan parissa.

Luen tällä hetkellä Elif Shafakin Valkoinen elefantti, enkä malta päästää sitä käsistäni. Taitavasti kirjoitettu teos, joka on jo puolessa välissä särkenyt sydämeni monta kertaa.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Laural
Terkkuja Berliinistä

Ah, tosi hyvä idea tämä puistojuttu! Minulla on juuri meneillään Elif Shafakin »Kunnia«...

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi onko hyvä? :) Tää on vasta mun toinen Shafakin kirja ja haluan ehdottomasti ahmia lisää!

Laural
Terkkuja Berliinistä

Joo, tykkäsin tosi paljon. Sellainen monen sukupolven tarina, joka vie mukanaan.

iina.e (Ei varmistettu)

Moikka Saranda!

Oi että, kuulostaa ihanalta kirjapiknikit. :) Ihan asiaan liittymättä kysyisin, että kun aloitit crossfitin harrastamisen, aloititko sen yksin vai jonkun kaverin kanssa? Olen suunnilleen sinun ikäisesi nuori nainen, ja aivan rapakuntoinen, pitäisi ehdottomasti alkaa liikkua, jotta jaksaisi paremmin arjessa. Olen vaan todella arka liikunnan suhteen, olen aina pitänyt itseäni todella epäliikunnallisena ja mietin hirveästi, mitä muut minusta ajattelevat, tyhmää kyllä. Crossfit vaikuttaa tosi kiinnostavalta, mutta kallis harrastushan se on, enkä usko kenenkään kaverin innostuvan lajista juuri tuon hinnan takia. Yksin meneminen tuntuu todella pelottavalta ajatukselta ja mietin, uskaltaisiko millään. :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei Iina, kiitos kommenttista. <3 Mä aloitin CrossFitin yksin ja todella rapakuntoisena. Edelleenkin, vuosien jälkeen, tunneilla suurin osa treenaajista on paljon paremmassa kunnossa kuin minä mutta se ei haittaa yhtään. Joka tunnilla on myös kuitenkin uusia kasvoja, jotka tulevat yksin, eritaustaisia, kaikenkokoisia ja -kuntoisia.

Tykkään CrossFitistä niin paljon! Se on niin monipuolista, kehittävää ja myös turvallista valmentajien läsnäolon takia. Kaikki liikkeet skaalataan oman kunnon ja osaamisen mikaan, eli treenin päätteeksi kaikki ovat ihan yhtä puhki. Ainakaan meidän salilla kukaan ei tuijota tai arvostele, päinvastoin, kaikki tsemppaa ja tukee.

Menin CrossFit-tunnille yksin ja se oli elämäni parhaimpia päätöksiä. Suosittelen siis lämpimästi! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Lisätäkseni vielä että salilla on saanut uusia kavereita ja myös omat kaverit ovat myöhemmin innostuneet aloittamaan oman hehkutuksen ansiosta. :)

iina.e (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Ja ihanasta blogista &lt;3

Täytyy kyllä ehdottomasti harkita tosissaan crossfitin kokeilua. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos itsellesi! <3

Kommentoi