Kesän ainoa uusi mekko - Pietamon kukallinen kietaisumekko

Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Weecos

Lukijoilleni ei tule yllätyksenä, että rakastan mekkoja. Siinä missä aikaisempina vuosina saatoin shoppailla joka kesälle useita uusia mekkoja, olen viime aikoina ollut luonnollisesti niidenkin suhteen kulutuskriittisempi. Siksi kesää kuluikin lähes kolme kuukautta ennen kuin kelpuutin vaatekaappiin yhtäkään uutta mekkoa. (Kesän lopussa on muuten tulossa oma Mitä ostin tänä kesänä? -postaus, joka on tällä hetkellä vain kaksikohtainen. Tai vain ja "vain"...)

Suomalaisen Pietamon suunnittelema kukallinen kietaisumekko on romanttinen ja kesäinen. Runsas helma on edestä lyhyempi, sivuissa on taskut ja olkaimien korkeutta voi säädellä solmulla. One size -mekko sopii jokaiselle kokoon katsomatta solmittavan vyönsä ansiosta.

Valitsin kesämekkoni nimenomaan Pietamosta, koska se on suomalainen yritys, joka myös valmistaa tuotteensa Suomessa. Ruotsissa valmistettu kangas on 95% ihanan tuntuista puuvillaa ja loput 5% on elastaania. Kukkamekon lisäksi (samaa mallia löytyy muuten myös mustana) Pietamolla on laaja valikoima muita kauniita mekkoja ja paitoja sekä legginsejä hauskoilla printeillä.

Koko Pietamon valikoimaa voi katsoa Weecosin sivuilta. Weecos on kauppa-alusta, joka on koonut yhteen vastuullisia yrityksiä - sellaisia, jotka ovat sitoutuneet tekemään laadukkaita vaatteita kestävän kehityksen valinnoilla. Weecosin ja brändien välissä ei ole varastoa, vaan kun ostat Weecosilta, ostat suoraan brändiltä itseltään. Tämän postauksen kirjoittamishetkellä Weecosilla löytyy yli 230 yritystä ja lähes 5800 ihmisiä, ympäristöä ja eläimiä kunnioittaen valmistettua tuotetta.

Weecosin alusta toimii, koska yritykset kerovat sivuilla todella selkeästi toiminnastaan ja taustoista tuotteiden takaa. Mun mielestä Weecos edustaa sitä mitä shoppailun pitäisi tässä maailmanajassa olla - läpinäkyvää, kaikille osapuolille reilua ja ympäristölle kestävämpää.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

IlonaK (Ei varmistettu) https://nennesitajasetata.blogspot.com/?m=1

En kestä, miten hyvin tuo mekko sopii sinulle! Näyttää aivan ihanalta. Täydellinen valinta kesän ainoaksi uudeksi mekoksi niin ulkonäön, sopivuuden kuin eettisyyden näkökulmasta. Ihan huippua, että mekko on valmistettu Suomessa, ja kangaskin tulee naapurista. Arvostan! Ja Weecos on kyllä parhaita nettikauppoja, mitä on. Ps. Sulla on myös upea rusketus. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos ihana niin suloisista sanoistasi. :) <3 Ja mahtavaa että Weecos on sulle tuttu!

carlab
Carla B

Ihana mekko ja upea sinä!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos muru :) <3

Kommentoi