Kesän ämpärilista täyttyy...

Tyhjä ajatus

Lisääntynyt vapaa-aika on luonnollisesti ollut suoraan verranollinen siihen, että olen päässyt ja ehtinyt tekemään hirveästi hauskoja juttuja nyt kesällä. Joskus lomilla iskee lamaannuttava olotila ja tarve ottaa rennommin but not this time.

Tällä lomalla olen ottanut ilon irti ja päässyt vierailemaan useammassa kivassa suomalaisessa kaupungissa. On vierailtu mm. Porvoossa, Turussa ja Tampereella. (Yllättävän paljon myös ex-kotikaupungissani Vantaalla. <3) Käyntiinhän me tuolla etelässäkin lahden toisella puolella ja olen myös tutustunut meidän lähialueeseen tosi hyvin.

Ja okei, onhan sitä loikoiltukin. Olen nukkunut joka yö 7-8h ja välillä päälle vielä päikkärit. (Olen pari kertaa nukahtanut sohvalle kuola nätisti valuen ja Modern Familyn jaksojen rullatessa eteenpäin.)

Hyvä ruoka on ollut myös yksi alkukesän kantavista teemoista. Siitä on nautittu niin omalla terassilla kuin ravintoloidenkin ja kahviloiden. Rantapiknikki on ollut kova sana, se on voinut sisältää yksittäisen jäätelön tai kokonaisen illallisen. Minusta ja hiekasta on tullut riitaisan menneisyyden jälkeen oikein hyviä ystäviä.

Konkreettisesti kesän ämpärilistalla on vielä:

 

SUP:paaminen

Käydä rannan vastapainoksi myös Stadikalla

Viettää Vuosaaren juhannusta

Viettää rutkasti synttäreitä (omia mukaan lukien)

Vuokrata uudet Stadi-pyörät

Myydä vaatteita kirpparilla

Mennä bongaamaan lentokoneita

Lintsi <3

 

Simppelin kuuloinen kesä mutta sellaista mä vähän kaipaankin. Touhukasta mutta yksinkertaista. Mökille olisi ihana päästä vielä uusiksi ja festarit on e-del-leen auki! Kuka lähtee mun kanssa Flow:hon!?

 

PS: Kuvat Instagram-tililtäni, @dedollisaranda .

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

 

Kommentit

anniiiii (Ei varmistettu)

vaikka sun 'syvällisistä' kirjoituksista kauheesti tykkäänkin myös tällaiset vähän arkisemmat ja kuvapainotteisemmat postaukset menee hyvin. otat niin kivoja kuvia ja aina on kiva saada ideoita muiden kesäpuuhista omiin tekemisiin. :-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Miten iloiseksi tulinkaan tästä kommentista <3 Just tänä aamuna pohdin että onkohan nää ihan turhia kun ne ei esimerkiksi kerää kommentteja läheskään niin paljon kuin nuo diipimmät sepustukset :-D Mahtava siis kuulla että tästä oli hyötyä!

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ihastuttavia kuvia, vau!

Mukavaa päivää!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kommentista ja sinne myös! :)

Kommentoi