Kesän suola: piknikit

Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö / ambassador: Epic Foods

 

(Jos tätä päivää ei lasketa) viikonlopun sääennuste näyttää lupaavalta. Aurinkoiset ja lämpimät päivät jatkuvat, mikä tarkoittaa sitä että kaikki mahdollinen hupi ja aktiviteetti viedään suosiolla ulos.

Viime viikonloppuna keräsimme ystävämme yhteen, grillasimme muutaman (tofu)makkaran pihallamme kunnes pakkasimme skumppapullon ja Kimblen laukkuun ja kävelimme läheiselle Uutelan kanavalle. Olin tilannut meille edellisiltana Epic Foodsilta ruoat - käsintehdyt, alle kympin annokset herkullista kikhernesalaattia bataatilla, jotka tulivat kierrätettävissä pahviastioissa. Ei ollut ensimmäinen kerta kun olin Epicin ruokiin tyytyväinen eikä viimeinen kerta kun käännyn Epicin puoleen illanistujaisten helpottamiseksi. Lisätietoa Epic Foodsista täällä.

Mitä suunnitelmia teillä on tänään tai tänäviikonloppuna? Mä olen neljään asti toimistotöissä ennen kuin lähdetään ex-kolleegoiden kanssa teatteriin. Pitkästä aikaa! Täydellinen sadesään turva, kunnes huomenna saadaan taas piknikkikelit.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://www.beauty-highlights.fi/

Onpa ihanan näköisiä nuo annokset! En oo koskaan aiemmin tuosta firmasta kuullutkaan, joten oli heti pakko mennä katsomaan, mistä on kyse :) Kuulostaapa hyvältä palvelulta ja toimittavat myös mun asuinalueelle, jes! :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi kiva kuulla jos tästä oli hyötyä! Suosittelen kyllä lämmöllä! :)

emmilaakkonen
Emmi Laakkonen

Heei vitsit, oon asunut juurikin tuossa kuvan talossa! :) Nyt siinä asunnossa on meillä vuokralaiset. Tuli oikeen ikävä Uutelan kanavaa ja sitä pikku K-kauppaa, jossa oli niin ihana henkilökunta. :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä! Pieni maailma / Vuosaari. :D Ja Aurinkolahden K-Market on maailman paras! Ihana henkilökunta on pysynyt. :)

Kommentoi