Kesän suola: piknikit

DSC_6182 – kopio.JPG

Kaupallinen yhteistyö / ambassador: Epic Foods

 

(Jos tätä päivää ei lasketa) viikonlopun sääennuste näyttää lupaavalta. Aurinkoiset ja lämpimät päivät jatkuvat, mikä tarkoittaa sitä että kaikki mahdollinen hupi ja aktiviteetti viedään suosiolla ulos.

DSC_6151.JPG

DSC_6175.JPG

DSC_6157.JPG

Viime viikonloppuna keräsimme ystävämme yhteen, grillasimme muutaman (tofu)makkaran pihallamme kunnes pakkasimme skumppapullon ja Kimblen laukkuun ja kävelimme läheiselle Uutelan kanavalle. Olin tilannut meille edellisiltana Epic Foodsilta ruoat – käsintehdyt, alle kympin annokset herkullista kikhernesalaattia bataatilla, jotka tulivat kierrätettävissä pahviastioissa. Ei ollut ensimmäinen kerta kun olin Epicin ruokiin tyytyväinen eikä viimeinen kerta kun käännyn Epicin puoleen illanistujaisten helpottamiseksi. Lisätietoa Epic Foodsista täällä.

DSC_6182.JPG

DSC_6205.JPG

DSC_6217.JPG

DSC_6221.JPG

DSC_6227.JPG

DSC_6226.JPG

Mitä suunnitelmia teillä on tänään tai tänäviikonloppuna? Mä olen neljään asti toimistotöissä ennen kuin lähdetään ex-kolleegoiden kanssa teatteriin. Pitkästä aikaa! Täydellinen sadesään turva, kunnes huomenna saadaan taas piknikkikelit.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit (4)
  1. Heei vitsit, oon asunut juurikin tuossa kuvan talossa! 🙂 Nyt siinä asunnossa on meillä vuokralaiset. Tuli oikeen ikävä Uutelan kanavaa ja sitä pikku K-kauppaa, jossa oli niin ihana henkilökunta. 🙂 

    1. Eikä! Pieni maailma / Vuosaari. 😀 Ja Aurinkolahden K-Market on maailman paras! Ihana henkilökunta on pysynyt. 🙂

  2. Mia / Beauty Highlights
    18.5.2018, 13:00

    Onpa ihanan näköisiä nuo annokset! En oo koskaan aiemmin tuosta firmasta kuullutkaan, joten oli heti pakko mennä katsomaan, mistä on kyse 🙂 Kuulostaapa hyvältä palvelulta ja toimittavat myös mun asuinalueelle, jes! 😀

    1. Tosi kiva kuulla jos tästä oli hyötyä! Suosittelen kyllä lämmöllä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *