Kirjoitan kirjan – nyt oikeasti!

DSC_0812.JPG

Muistatteko kun helmikuussa 2017 kerroin kirjoittavani kirjan? Silloin se oli vielä unelmaa – haave, jonka halusin toteuttaa joku päivä, mutta jolle mulla ei ollut mitään visioita tai suunnitelmia.
 
Tämän vuoden alussa kirjahaaveesta tuli tavoite. Löysin mielenkiintoisen aiheen ja aloin aktiivisesti kirjoittamaan. Joskus monta tuntia päivässä ja joskus taas meni monta viikkoa kun töitä tapahtui korkeintaan ajatuksen tasolla.
 
Viime viilolla tavoitteesta tuli realiteettia: allekirjoitin kustannussopimuksen, ja jos kirjoitan seuraavat viikot hullun lailla, kirjani ilmestyy jo TAMMIKUUSSA 2019.

DSC_0820.JPG

Mä oon vieläkin vähän shokissa enkä oikein käsitä tätä kaikkea. Juuri se kustantamo jonka halusin, halusikin myös minut ja nyt MULTA ON TULOSSA KIRJA. Haloo, miten tätä voi sisäistää!?
 
(Ja se on muuten kirjakaupoissa ennen kuin meidän vauva on tässä maailmassa, kaksi aika isoa asiaa jännitettävänä ja odotettavana!)
 
Ainii, mitä kirjan aihe koskee? Yllätytkö jos kerron että vastuullisuutta?

DSC_0815.JPG

SARANDA

 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit (37)
  1. Oi upeaaa! Onnea paljon sinulle, ja tsemppiä kirjan kanssa!<3Paulina

  2. Oi, ihan supermahtavaa!! Tuhannesti onnea kustannussopimuksesta ja kaikesta! Tuntuu, ettei riitä edes sanat välittämään tätä kanssainnostusta 😀

    Niin hienoa, että juuri sinä kirjoitat kirjaa ja vielä näin tärkeästä ja mielenkiintoisesta aiheesta. Odotan todella, että pääsen lukemaan, ja mahtavaa, että se ilmestyykin jo niin pian. Onnea vielä ja ihanaa, että unelmasi toteutuu! <3

    1. Voi muru. <3 Mulle tuli niin lämmin fiilis tästä. Luin sun kommentin kesken pahaa hitto tästä ei tuu yhtään mitään –ahdistusta ja kummasti fiilis muuttui ihan toisenlaiseksi. Kiitos sulle! Oot älyttömän ihana!

      Toivottavasti kaikki sunkin unelmat toteutuvat, sä oot todellakin ansainnut sen. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *