Kodin tämän hetkiset ilot

Tyhjä ajatus

Pikkuveljeni osti mulle vuosi sitten maailman söpöimmän säästöpossun, johon päätyivät ainoat säästöni - ja siitäkin otin usein kolikoita pois, kun tuntui tekevän tiukkaa. Haha. Pari viikkoa sitten törmäsin Primarkissa kuitenkin tähän maailman söpöimpään säästökameraan, joka luonnollisesti korvasi maailman söpöimmän possun.

Säästökamera muistuttaa mua, että näillä rahoilla voin matkustaa jonnekin kauas josta voin ottaa kauniita kuvia. Kahdenkymmenen vuoden päästä. Silloinkin vain jos liimaan sen pohjan kiinni niin etten huijaa siitä rahaa pois.

Primarkista (YLLÄRI) bongasin kans tään sisustustyynyn, joka taas muistuttaa kirjoittamisesta ja satujen taiasta. Needless to say more. Se päätyi sohvani nurkkaan.

Ostin eilen mansikoita, ja äsken tein proteiinipirtelöä aamiaiseksi.

Ja kodin tämänhetkinen ehdoton lemmpari on tietysti punainen ruusu ja mies sen takana, joka ei koskaan jätä asuntoa tai minua ilman kukkia. Hän on nyt reissaamassa Eurooppaa ympäri, ja mä leikin, että tämä ruusu on kuin se ruusu Kaunotar ja Hirviöstä. Niin kauan se kukkii, hänellä on aikaa tulla takaisin ja kertoa rakastavansa mua.

Saranda

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi kun olet niin hyvä kirjoittaa :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos :)

Kommentoi