Kohti täydellistä vaatekaappia: hyvät pyjamat

DSC_0277-001.JPG

Ensiksi: pahoittelut kuvien laadusta. Huono valo yhdistettynä kameran vääriin asetukseen on lopputuloksea tämä.

Toiseksi: yksi lähes täydellisen vaatekaapin tunnusmerkeistä on mielestäni hyvinistuvat pyjamat. Olen jo vuosia (ehkä kymmenen?) pukenut iltaisin isoäitini vanhat pyjamat (mummilla taas on ollut ne käytössä toiset kymmenen vuotta ennen minua). Ne ovat rakkaat, mutta tietysti kulahtaneet eivätkä tunnu enää pehmeiltä yllä.

Siksi menin ja ostin ensimmäistä kertaa ehkä ikinä omat pyjamat kaupasta. Satiinialustopin ja siihen sopivat satiinipyjamahousut Lindexistä. En ole tietenkään hylännyt isoäitini pyjamia, ne ovat varalla pyykkipäiviä varten.

Okei, huijasin. Olen mä kerran ostanut pyjamat, muistatteko H&M:n ne Simpsonit-bokserit vuonna 2006? Ne mä ostin omilla viikkorahoilla.

DSC_0313.JPG

DSC_0300-001.JPG

Yksi arkeamullistava asia on ollut tajuta, että pyjamat ei ole yhtä kuin kotihengailuasu. Ne ovat kaksi asiaa erikseen. Pyjamat ovat nukkumista varten, niissä ei katsota TV:tä, tehdä ruokaa tai siivota. Näin pyjamien käyttöikäkin pitenee ja niissä on parempi nukkua.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
  1. La La Lilja
    27.4.2017, 06:41

    Oi kuinka suloinen pyjama! Kaikenlaiset yöasut (mekot, shortsit + toppi, pyjama) on kyllä ihan mun lemppareita, ja täytyy myöntää, että mulla on vähän paha tapa vaihtaa heti kotiin päästyä yöasu päälle.

    1. Hihi. 🙂 No mut pyjamissa onkin parasta! Musta on nykyään vaan ihanan spessua kun on oikeesti nukkumista varten pyjamat ja erillinen sellanen pakko-vaihtaa-jo-eteisessä -kotiasu. 😀 Aaaaah ihanaa päästä kohta kotiin vaihtaa…

  2. Miten kaunis pyjama! Mä oon kans mekkomallisten yöpukujen ystävä. Talvella pitkä mekko pitkillä hihoilla ja kesällä lyhyempi lyhyilla hihoilla 🙂

    1. Kiitos. 🙂 Ja oi vitsi ois kiva jos ois talvi- ja kesäpyjamat erikseen. Arjen pieniä ”life goalseja”. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *