Kolme sairaslomapäivää ja 101 ajatusta

DSC_0726.JPG

Flunssa jatkuu enkä ole jaksanut oikein tehdä muuta kuin katsoa Netflixiä. Ja ajatella. Kolme vuorokautta toimeettomana pistävät aivot raksuttamaan ja olen miettinyt kaikenlaista laidasta laitaan, aina yhteiskunnallisista asioista pinnallisimpiin juttuihin.

Olen ajatellut mm. sitä, että…

– miksi Modern Family jaksaa yhä naurattaa vaikka olen nähnyt jokaisen jakson vähintään kymmenen kertaa? Onko kaikilla aina joku luottosarja joka pyörii taustalla vuodesta toiseen?

– milloin joku tulee kertomaan että Trumpin presidenttivoitto oli vain yksi järkyttävä vitsi?

– miksi Suomessa ei ole palkallista ja pakollista äitiyslomaa sekä isille että äideille? Onko ainoa syy imettäminen? Onko se riittävän painava syy sille että naiset tienaavat yhä miehiä vähemmän ja etenevät uralla hitaammin?

DSC_0713.JPG

– meidän häämatkan piti ajoittua tammikuulle kun mieheni olisi saanut lomaa mutta silloin en saa raskauden takia edes lentää. Ehdottakaa siis kauniita paikkoja esim. Lapista (tai muualta kotimaalta), Ruotsista tai Baltian maista
 
– miksi olen salaa iloinen ettemme lähde pidemmälle häämatkalle? Oliko sellainen ”paratiisiloma” vain ympäristöstä iskoutunut normi etten edes tajunnut kyseenalaistaa että haluanko sitä oikeasti itse?
 
– suunnitteleeko mikään vaatemerkki sellaisia vaatteita joita voi säätää sekä normaalikokoiseksi että äitiysvaatekokoiseksi? Haaveilen farkkulappuhaalareista joita voisin käyttää raskaana mutta myös synnytyksen jälkeen

DSC_0715.JPG

DSC_0742.JPG

– miksi seuraan Instagramissa niin paljon identtisiä megababeluksusmimmejä kun voisin seurata enemmän esimerkiksi ihmisoikeusjärjestöjä, aloittelevia bloggaajia ja aitoja luontokuvia?

– jaksoin oloista huolimatta käydä tänään neuvolassa, ja yhtäkkiä kalenteri täyttyi perhevalmennuksista, fyssaritapaamisista ja neuvolalääkäreistä – joista jokainen on Suomessa ilmainen. Sanomattakin selvää: asun maailman parhaimmassa maassa

– joissa on kuitenkin lukuisia epäkohtia: käykää allekirjoittamassa aloite itsemäärämisoikeutta kunnioittavan raiskauslainsäädännön puolesta

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (12)
 1. Olin kerran tammikuussa Tromssan elokuvafestivaaleilla ja se oli ihana reissu. Kaunis kaamos ja ihana tunnelma ja elokuvafestivaalit oli tosi laadukkaat. Pohjois-Norja on kyllä niin kaunis ja hyvä lomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Toisaalta häämatkalle sopisi myös kotimaan tai Viron kylpyläloma. Oltiin Pekan kanssa mun syntymäpäivänä viime lokakuussa Haikon kartanossa ja se oli ihanaa.

  Oon tosi onnellinen jokaisesta ihmisestä, joka kyseenalaistaa ”paratiisilomailun”.
  Itselle se on niin käsittämätöntä, että on pokkaa lentää johonkin valtameren paratiisisaarelle ruokokattoiseen bungalowiin viikoksi, sellaiseen paikkaan, joka tulee vajoamaan meren pinnan alle niiden lentämisien seurauksena. Ne saaret on jonkun kotimaata, ihmisten, jotka hyvin pian joutuu ilmastopakolaisiksi. Ihan oikeesti tämä maapallo palaa meidän elinaikana. Meillä on lapsia, eikä me silti haluta luopua Kauko-Idän lomista, koska ”loska masentaa” ?!? Vaikea kestää tätä.

 2. ”- miksi seuraan Instagramissa niin paljon identtisiä megababeluksusmimmejä kun voisin seurata enemmän esimerkiksi ihmisoikeusjärjestöjä, aloittelevia bloggaajia ja aitoja luontokuvia?”

  😀 Ihana! Jos Lappiin päädyt, tuu Tornioon moikkaan mua! Vaikka ihan ohikulkumatkalla ollessasi <3 Suomen Lappi on valloittava, kokonaisuudessaan lumoava, että vaikea päättää mikä siellä olisi se yksi ja ainoa ”parhain” paikka.  Sinne vaan, minne ensin tekee mieli matkata! 🙂

  1. Sä oot ehdottomasti ykkösyy miksi tulisin Tornioon! 😉 Vitsi Lappiin pitää niin päästä ajan kanssa. <3

   1. Sitä jos mitään ehdottomasti suosittelen! :)<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *