Kolmekohtainen bucket list kesälle

Tyhjä ajatus

Olen se tyyppi, jonka muistiinpanot ovat täynnä ideoita ja tekemisiä, etenkin kesällä. "Ai toi oli sun mielestä hyvä kesäteatteri, joo se pitää mennä kattoo!", "Lintsi kuuluu kesään, sinne ensi viikolla!", "Mattolaiturin terassi, grillaamista, ainakin kolmen kirjan lukemista, mökille."

Tänä kesänä listat ammottavat tyhjyyttä ja kerrankin tuntuu, että tulee kesä olemaan kuinka lyhyt tahansa, ei tarvitse tehdä mitään. Kroppa ja mieli kaipaavat tällä hetkellä vain kolmea asiaa:

 

Aurinkolahtea

uimista

ulkonasyömistä (siis kirjaimellisesti kotiruoan viemistä ulos, ei niinkään ravintoloita)

 

Siinä ne ovat. Ja jokaista olen ehtinyt jo tekemään lukuisia kertoja tänä vuonna vaikka toukokuu on vasta vähän yli puolessavälissä. En tiedä liittyykö lyhyt lista siihen yksinkertaisempaan elämään johon pyrin (siitä mahdollisesti postaus myöhemmin tällä viikolla) sillä vähemmän on todellakin tällä hetkellä enemmän.

Ehkä yhden kohdan vielä lisäisin - se kotimaan matkailu josta puhuin lauantaina ja josta kirjoitin jo ensimmäisen osan, Loviisasta, eilen. Haluamme tutustua suomalaisiin kaupunkeihin mutta aiomme tehdä sen täysin fiilispohjaisesti ilman suorittamisen makua. Voi olla että Loviisa jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi tai ehkä innostumme ja lähdemme pohjoiseen asti. Katotaan, siinä hyvä motto tälle kesälle.

 

Kuvat viime kesältä, jolloin parhaat asiat olivat Aurinkolahti, uiminen ja ruoka

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

 

Kommentit

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Ihanan simppeli bucket list! Tulee monesti blogeista sellainen fiilis, että kauheesti tuon pitää kesällä suorittaa kaikkea :D

Mutta ulkona syöminen kuulostaa hyvältä! Siis ihan kotiruokakin maistuu paremmalta ulkona nautittuna. Ja etenkin mökillä ulkona syöminen on ihan parasta <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Tätä mäkin oon ajatellut mut no more. :) Laatu korvaa määrän! Ja oon tismalleen samaa mieltä!! Ruoka maistu vaan niiin paljon paremmalle ulkona. :)

Kommentoi