Kooste: tammikuu 2016

Tyhjä ajatus

 

Instagramin mukaan tammikuu on ollut yhtä sushia ja selfietä, mitä nyt muutama motivaatiolause siellä täällä. Oli se sitäkin - ennen kaikkea se taisi kuitenkin olla intensiivisin kuukausi pitkään aikaan muuton ja kevään opintojen suunnittelun ja suorittamisen takia.

Uutta vuotta juhlimme perheen kanssa; kellon lyödessä 00.00 sain suukon unelmien mieheltä josta tuli saman hetkenä mun virallinen kämppäkaveri. (En osaa käyttää sana avopuoliso. Kämppäkaveri on coolimpi.) Kuukausi pyöri siis enemmän tai vähemmän tavaroiden pakkaamisessa, huonekalukaupoissa ja Pinterestin sisustustauluja zoomatessa. Kokeilin lyhyen aikaa vegaaniruokavaliota, jonka jälkeen tiedostin ja pistin uusiksi lihankäyttötottumukseni. Auto, jonka kanssa ajoin hirvikolarin (uskokaa niitä Porvoon moottoritien hirvikylttejä...), tuli huollosta ja oma unirytmi oli ihan pääalalleen. 

Vietin varsinkin kuun alussa paljon aikaa perheen ja sukulaisten kanssa - olimme koko kööri koossa ensimmäistä kertaa Suomessa joka puolelta muuta maailmaa. Pikkuveljeni lähti armeijaan. Pakkanen traumatisoi kunnolla. Itkin bussipysäkillä Espoon Muuralassa kun pakkasta oli ensimmäisen kerran 16 astetta.

Koulu alkoi, stressasin, aloin opiskelemaan psyko- ja sosiodraamaa, viimeistelin syksyllä alkaneita kursseja ja olin ainakin kirjoittavinani opparia. Loppukuun otimme ällösöpövaihteen päälle kun lähdimme romanttiselle lomalle Roomaan.

Erillisinä päivinä mieleen on jäänyt mm. sunnuntaiaamukahvittelut tyttöjen kanssa, muuttostressin purku Namussa toisten tyttöjen kanssa ja Ferhatin Haluatko Miljonääriksi -kuvaukset. (Josta moni hänet bongasikin 30.1 jaksossa!)

Mitä päällimmäisiä fiiiliksiä tai muistoja teillä on vuoden ensimmäisestä kuukaudesta?

(Instagramissa voit seurata minua nimimerkillä @dedollisaranda, tammikuun postaukset puolestaan löydät täältä.)

 

EN: January 2016 - the month of sushi, selfies, moving and working my ass off in school.

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Anita E
Suoraan Soulista

Hahaa, miulla on tuo sama etten osaa sanoa avopuoliso, sanon edelleen että poikaystävä vaikka ollaan jo asuttu useampi vuosi saman katon alla :D 

Saranda
Tyhjä ajatus

Mistäköhän se johtuu - onkohan se vaan että meille nuorimmille se tuntuu "tarpeettomalta" lisäykseltä kun niin moni pariskunta kuitenkin asuu yhdessä? :D mene ja tiedä!

Kommentoi