Koti, suloinen koti

Tyhjä ajatus

Home sweet home.

Olen kotiutunut Lontoosta, jossa oli kerta kaikkiaan mahtavaa. Todella kaunis kaupunki, jossa paljon nähtävää  - ja kyllä, shoppailtavaa. Me otettiin todella paljon kuvamatskuu talteen, joten lupaan kyllästyttää teidät loppuun reissukertomuksilla ja valokuvilla kuhan jaksan niitä koneelle siirtää.

Mutta vaikka takana olisi näinkin upea matka, on aina ihanaa palata takaisin kotiin. Oma sänky, suihku ja ruoat. Kirjat ja tietokone. Ihmiset ja rutiinit. Laskeuduttiin Helsinkiin perjantai-yönä, ja heti lauantaiksi oli koko päiväksi äksönii. Treenit aamulla, töitä päivällä ja työpaikan illallinen illalla Flamingon Tapas Barcelonassa, josta jatkoin kaverini synttäreille ja sieltä Kokomoon. Niin kiva päivä!

Siinä mun tytöt, josta yksi flunssalainen puuttuu. <3

Rakastava perhe, läheiset ystävät ja hauskat työkaverit tekee kyllä Suomestakin ihan muigeen paikan olla. Vaikka myönnän kyllä suunnittelevani jo seuraavaa reissua, uups.

Kommentit

lukija:) (Ei varmistettu)

kaikki matkakertomukset ovat mun mielestä blogien "herkkupaloja", joten anna tulla vaan!

Saranda
Tyhjä ajatus

Nonni, mahtava kuulla! Herkkuja siis tiedossa :-D

Vierailija (Ei varmistettu)

Härregyyd toi sun vaaleeverikköystäväs näyttää ihan Scarlett Johanssonilta!? :D

Nannaa (Ei varmistettu)

ajattelin ihan samaa !:D

Saranda
Tyhjä ajatus

Nonni, teitä (/ meitä) on moneksi. :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikö vain!? :D yhtä kauniita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minne ajattelit mennä seuraavaksi? Jos hyviä shoppailukaupunkeja kaipaat, ehdotan Milanoa tai Madridia. Molemmista erittäin hyvät kokemukset, jotka sai ainakin mun matkalaukut täyttymään. Molemmat myös tosi kauniita kaupunkeja muutenkin, lämpesin itse niille enemmän kuin Lontoolle. :) Lähdenkin Milanoon takaisin jo joulukuussa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Jes, kiitos kovasti vinkeistä! En oo käynyt kummassakaan, olen eksynyt Italiassa ja Espanjassa eri paikkoihin. Pitää siis pistää korvan taakse. :) Ja hauskaa reissua sulle joulukuussa! Pieni kateus iski, haha.

pixu (Ei varmistettu)

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013102817655622_ul.shtml

ainakin lähdit oikeeseen aikaan pois!

Saranda
Tyhjä ajatus

Äläpä! Ihan kauhea juttu... ensi yön myrskyä ootellessa...

Kommentoi