Kotimaan matkailu osa 5: Vierumäki

Tyhjä ajatus

Olen käynyt muutaman kerran Vierumäellä aikaisemminkin - vanhassa työpaikassani oli mahdollisuus vuokrata sieltä edullisesti mökki ja alueella asuva hyvä ystäväni on näyttänyt siellä parikin kertaa paikkoja.

Tällä viikolla olimme Vierumäellä pienellä vaikuttajaporukalla yes girlin houstaamana. Kyseessä oli get your shit together -tyyppinen bootcamp, jossa oli tarkoitus käynnistää syksy liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ja mikä on parempi paikka siihen kuin liikunnan mekka Vierumäki?

Reissu käynnistyi torstaiaamuna Green Hippo Cafessa, jossa söimme herkullisen aamiaisen ja tapasimme kaikki mukaanlähtijät meidän mahtavissa tiimivaatteissa. Saimme kaikki urheiluvaatteet Under Armourilta, joissa oli tosi mukava olla koko aika. Matkaan Helsingin keskustasta Vierumäkeen meni n. puolitoista tuntia.

Ensimmäinen aktiviteetti oli curling, joka taisi olla suurimmalle osalle ihan ensimmäinen kerta ikinä. Ihan mielettömän kivaa ja just sellaista mitä ei muuten tulisi itsekseen varmaan koskaan kokeiltua. En ole koskaan viihtynyt erityisemmin jään päällä joten tämä oli mulle aika mukavuusalueen ulkopuolella.

Curlingin jälkeen siirryimme meidän tosi makeelle mökille vaihtamaan vaatteet ja sieltä lähdimme pelaamaan tennistä. Tennis oli todella hauskaa ja yllättäen olinkin ihan hyvä siinä. Mua oli etukäteen jännittänyt että miten jaksan raskauspahoinvoinnin ja kasvavan vatsan kanssa liikkumaan nämä pari päivää mutta tenniksessä tuntui että olin taas oma liikunnallinen itseni. Saimme pitää Wilsonin mailat itsellämme, joten kuka kaveri tulee pelaamaan mun kanssa uudestaan?

Tenniksen jälkeen ohjelmassa oli rentoutumista Kammin savusaunassa. Puhdistustuotteina oli Lumenen Harmonia -sarjaa, joissa on n. 85% luonnollisia raaka-aineita. Syksyiset kylpytakit saimme Jotexilta, haluaisin tilata samanlaisen myös miehelleni koska takki on oikeasti tosi mukava ja pehmeä.

Saunan jälkeen siirryimme syömään samassa tilassa sijaitsevaan Ravintola Kalliokammeen. Ravintola on suosittu kuulemma hyvästä riistastaan, mutta kasvismenu oli todella herkullinen myös. Tunnelma oli viihtyisä ja saunan jälkeen jotenkin seesteinen - kuin kotona söisi mutta kaikessa rauhassa ja tietysti aivan erinomaisen kokin tahdittamana.

Seuraava päivä alkoi fit and balance -suppaamisella. Mä heräsin huonovointisena, ja koska aamupaineeni ovat edelleen todella matalat, päätin skipata tämän etten pökertyisi laudan päälle. Ihastelin menoa rannasta käsin ja voi vitsi, vaikka olisin ollut ihan täysikuntoinen, olisin varmaan tippunut veteen yrittäessäni päälläseisontaa tai muuta. Olen onneksi supannut nimenomaan samoissa vesissä aikaisemminkin ja se oli silloin tosi kivaa. Tuo Valkjärvi on aivan ihana.

Suppaamisen jälkeen mökillä meitä odotti kattava aamiaisbrunssi. Samalla Adama piti meille tosi mielenkiintoisen luennon kehonkielestä ja sen merkityksestä itsevarmuudessa. Koko tapahtuman pääyhteistyökumppani oli Vuokkoset, joilta on ilmestynyt vähän aikaa sitten täysin biohajoavat kuukautissiteet ja tamppoonit. Raskaana ne eivät ole toki itselleni ajankohtaiset, mutta tiedänpähän mitä tuotteita aion käyttää kun lapsi syntyy ja "saan" (jipii) kuukautiseni takaisin.

Viimeinen ohjelma olisi ollut Flow -kiipeilypuisto, mutta sitäkään ei suositella raskaana ja jouduin siksi sen skippaamaan. Mutta ei se mitään, onpahan syy palata ensi kesänä takaisin.

 

 

Oletteko te käyneet Vierumäellä? Ootteko tykänneet?

 

 

Lue myös:

Kotimaan matkailu osa 1: Loviisa

Kotimaan matkailu osa 2: Hanko

Kotimaan matkailu osa 3: Vallisaari

Kotimaan matkaillu osa 4: oma lähiympäristö

 

 

Kaikki kuvat: Juuli Rönkä / Paper Planes

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Kiitos S, kun olit mukana! Oli niin kivaa. <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Oli niin kivaa että vastaan nolosti ilon olleen mun puolella. :D <3

Kommentoi