Kuulumisia just nyt

Tyhjä ajatus

Seesteiset aamukahvikuvat ovat vähän ristiriidassa itse viikonloppukuulumisten kanssa: eilen olimme koko päivän ystävän luona Vierumäellä suppaamassa, uimassa ja grillaamassa, ja tänään lähdemme aviomieheni kanssa ensimmäistä kertaa telttailemaan. Paikkana on Vallisaaren EcoCamp, ja tarkoitus on yöpyä leirin puussa roikkuvissa teltoissa. Kuinka makeeta! Seuraahan Instagramissa @saranda.dedolli, jos haluat nähdä ajankohtaisempia kuulumisia ihan paikan päältä.

Monet bloggaajat ovat tällä hetkellä edes osa-aikaisesti out of office ja mietin että itsekin voisin ottaa hieman rennommin. Aikaa kyllä on mutta se aika menee pitkälle kirjan kirjoittamiseen ja tietysti lomailuun ja akkujen latailuun. Tuntuu myös että inspiraatio on vähän hukassa, ja paine julkaista tänne päivittäin ei ainakaan auta löytämään sitä. En ole menossa siis minnekään postaustauolle mutta ajattelin ilmoittaa että silloin tällöin täälläkin voi olla päiviä kun ei ole uusia tekstejä. Toivottavasti se on ok. <3 Ehkä sitä suuremmasta syystä kannattaa laittaa se Insta-tili seurantaan. :)

Ihanaa viikonloppua teille! Mitä teillä on suunnitelmissa? Mä meen hakemaan meille nyt evästä sinne telttailuun ja tsekkaan että makuupussit ovat tallella.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Susanna P
Susanna Plane

Nauttikaa! EcoCamp ei ole mulle entuudestaan tuttu, mutta kuulostaa upealta :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana kommentti, kiitos. <3 Oli tosi kiva viikonloppu. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihania suunnitelmia, en malta odottaa kuulla miten telttailut ja yöpymiset meni :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

<3<3

vex 3 (Ei varmistettu) http://vex-3.com

A cup of coffee for a full day of work. I like to drink coffee

Kommentoi