Kuulumisia just nyt

DSC_2480.JPG

Seesteiset aamukahvikuvat ovat vähän ristiriidassa itse viikonloppukuulumisten kanssa: eilen olimme koko päivän ystävän luona Vierumäellä suppaamassa, uimassa ja grillaamassa, ja tänään lähdemme aviomieheni kanssa ensimmäistä kertaa telttailemaan. Paikkana on Vallisaaren EcoCamp, ja tarkoitus on yöpyä leirin puussa roikkuvissa teltoissa. Kuinka makeeta! Seuraahan Instagramissa @saranda.dedolli, jos haluat nähdä ajankohtaisempia kuulumisia ihan paikan päältä.

DSC_2469.JPG

Monet bloggaajat ovat tällä hetkellä edes osa-aikaisesti out of office ja mietin että itsekin voisin ottaa hieman rennommin. Aikaa kyllä on mutta se aika menee pitkälle kirjan kirjoittamiseen ja tietysti lomailuun ja akkujen latailuun. Tuntuu myös että inspiraatio on vähän hukassa, ja paine julkaista tänne päivittäin ei ainakaan auta löytämään sitä. En ole menossa siis minnekään postaustauolle mutta ajattelin ilmoittaa että silloin tällöin täälläkin voi olla päiviä kun ei ole uusia tekstejä. Toivottavasti se on ok. <3 Ehkä sitä suuremmasta syystä kannattaa laittaa se Insta-tili seurantaan. 🙂

DSC_2486.JPG

DSC_2472.JPG

Ihanaa viikonloppua teille! Mitä teillä on suunnitelmissa? Mä meen hakemaan meille nyt evästä sinne telttailuun ja tsekkaan että makuupussit ovat tallella.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (5)
  1. A cup of coffee for a full day of work. I like to drink coffee

  2. Ihania suunnitelmia, en malta odottaa kuulla miten telttailut ja yöpymiset meni :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *