Kysymyspostaus + ARVONTA

DSC_0113.JPG

Laitetaan kehiin taas yksi kysymyspostaus – ajatellen etenkin teitä uusia ihania lukijoita joille nainen blogin takana voi olla yhä mysteeri. Kysymyspostauksen ohjeet ovat helpot: kommenttiboksiin saa esittää niin vakavia kuin hölmöjäkin (mutta kuitenkin asiallisia) kysymyksiä liittyen mihin vain, ja mä vastaan niihin erillisessä postauksessa tai useammassa. Riippuen innostuksenne tasosta. Kysymysaikaa on sunnuntaihin 11.10. klo 23.59 asti.

DSC_0132.JPG

Tämän viikonlopun aikana vastanneiden kesken arvon yhdelle kysyjälle 2kpl lippuja I Love Me -messuille. Kauneus- ja terveysmessut järjestetään taas Helsingin Messukeskuksessa 16.-18.10, ja sain sieltä päästä mahdollisuuden tarjota tapahtumaan yhdelle lukijalle ja sen kaverille liput. Jätä kommenttiboksiin siis sähköpostiosoitteesi, ja muista katsoa sähköpostiasi maanantaina 5.10. Jos olet voittanut liput, tarvitsen postitusosoitteesi jo maanantaina. 🙂

DSC_0110.JPG

Ei muuta kuin kyssäreihin!

 

* Postaus toteutettu yhteistyössä I Love Me -messujen kanssa

Kuvat: Mikko Wivolin, editointi minä

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (15)
  1. Heei, mää niin aikoin miettiä hyviä kyssäreitä mut kiirehhä tässä on ollu ja piitkästä aikaa sai taas bloglovinin auki ni emmää sit kysykkää muuta ku et lähekkö kahville kanssani joskus? Ehkä myös jonkunlaiset kuvaussessiot pystyyn? (Tähän sit se apina jolla on käet silmillä -emoji :D) vaikutat sen verran hyvältä tyypiltä!

  2. aika laaja mut: mistä et pidä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *