Kysyttyä: näin rentoudun ja miten olen aamuihminen

Tyhjä ajatus

Millä tavalla rentoudut tai keräät energiaa?

Rentoudun ja kerään energiaa: kotona, kylpylässä, lehtiä ja kirjoja lukien, ystävien kanssa, saunassa, liikunnan aikana (esim. CrossFitissä huomaan usein etten ajattele koko tunnin aikana yhtään mitään), leffassa, rannalla, ruoanlaiton parissa... Joskus, saadakseni aivot oikeasti narikkaan, laitan puhelimen kokonaan kiinni ja käytän monta tuntia jonkun todella turhan sarjan tai elokuvan parissa. Silloin saan tyhjennettyä ajatukset täysin.

Päiväkirjan kirjoittaminen on yksi vahva tapa, jolla saan purettua ja jäsenneltyä ajatukseni. Minulla on poikkeuksetta rauhallisempi ja inspiroituneempi mieli kirjoittamisen jälkeen.

Mikä on salaisuutesi aamuvirkkuuteen?

1) menen aikaisin nukkumaan 2) keksin kaikkea kivaa aamuksi. Mietin jo edellisenä iltana, mitä houkuttelevaa syön aamulla, mitä kivaa laitan päälle, mitä musiikkia soitan Spotifysta... Järjestän itselleni sellaista ohjelmaa, että tuskin maltan odottaa aamuun. Uskon, että jokainen voi rakastua omiin aamuihin ja aikaisin heräämiseen.

Miten te rentoudutte?

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

jennajohannasi
Pirtti

Ihania noi aamusuunnitelmat! Mä haluaisin kovasti olla aamuihminen, mutta jotenkin tämä yötyö haittaa sitä hiukan :D Tavoite on kuitenkin opetella kääntämään rytmi vapaapäivien ajaksi aamuun varsinkin nyt syksyn tultua, näkee sitten aurinkoakin joskus :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Nojoo hei en voi ees kuvitella miten nihkeetä on ylläpitää unirytmiä jonhon vaikuttaa vuorotyö. Oikeesti kaikki propsit sulle!<3 Toivottavasti saavutat tavoitteesi. :)

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Aijai. Osaiskin mennä aikaisin nukkumaan. Mä niin tahtoisin olla aamuihminen. Meksikossa olin. Se aikavyöhyke sopi mulle :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha, vaikuttaakohan aikavyöhyke oikeasti asiaan, aloin miettimään :D Ihan hyvin vois, ei vaan oo omaa kokemusta! Onneksi "aamuihmisyys" (ei hitto mikä sana :D:D) ei oo mikään itseisarvo, lopulta vaan yhteiskunnan muovaama tarve ja trendi

Kommentoi