Lempivuodenaika: se, joka on menossa

Tyhjä ajatus

En tiedä miten suhtautua syksyn tuloon. Kesän loppumiseen liittyy itselläni aina haikeutta. Nyt myös vähän katumusta siitä ettei voinut elää täysillä alkuraskauden takia, tosin en tiedä voiko katua jotain mihin ei voinut itse vaikuttaa.

Ajan kululle ei voi mitään mutta omalle asenteelle yleensä kyllä. Siksi päätin että nykyään lempivuodenaikani on aina se, mikä on kulloinkin menossa. Jokainen päivä on arvokas, eikä ole mitään järkeä harmitella sitä, että on elossa ja saa kokea syksyn.

En tiedä mikä vuodenaika tänään on. Sellainen, että meressä tarkeni uida, mutta pelkällä lakanalla oli kylmä nukkua. Sellainen, että miehelläni on vapaata ja voimme viettää iltaa yhdessä. Kesäisin ei yleensä huvita mennä elokuviin, mutta tänään haluaisin nähdä Deadpool 2 tai BlacKkKlansmanin. (Oikeasti tekee mieli vain niitä leffanachoja, joita en koskaan tajua ostaa kaupasta.)

Kivaa kesäistä tai syksyistä viikonloppua jokaiselle. Mitä suunnitelmia teillä on? <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mulle tää on loppukesää, jossa on jo tuoksua syksystä. Mutta syksy tulee vasta syyskuussa. Mä tykkään myös tästä ajasta. On lämmintä, mutta ei tukahduttavaa. Pian on kauniita syksyn värejä ja jos hyvin käy, on syksykin pitkään lämmin. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana asenne. :) Toivottavasti sulla on ihan huikee syksy edessä. <3

Hanna Ä

Mulla on ihan sama homma - vahvasti haikeutta ilmassa. Mutta kopioin ton sun ajatuksen: lempparivuodenaika nykyään kaikki! <3 

 

PS. Blogisi on ihana! Oon vasta nyt löytänyt tänne. :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos. :) Tää piristi mun sunnuntai-iltaa! Oon iloinen et oot löytänyt tänne, toivottavasti pysyt menossa mukana. :)

Tsemppiä haikeuden kanssa ja ihanaa alkavaa viikkoa. <3

Kommentoi