Lilyläisten tapaaminen

DSC_0050.JPG

Viime lauantaina suunnittelimme upean Hannan kanssa pienimuotoisen bloggaaja-get-togetherin joukon ihanien ja valovoimaisten lilyläisten kanssa. Olen tavannut muutaman lilyn bloggaajan joko erinäisissä tapahtumissa tai ihan tarkoituksellisesti kaffen äärellä, mutta tällainen suunniteltu, isompi miitingi oli allekirjoittaneen ihkaensimmäinen.

Järjestäjänä tietysti murehdin etukäteen, että tuleeko kaikki menemään hyvin. Lopputulos: no menihän se. Taustajoukkona meillä oli Sugar Helsingin PR-toimisto, josta saimme kivat goodie bagit, Ponan herkkutuotteet sekä kahvila Roots (jota olen hehkuttanut jo miljoona kertaa, sillä se yksinkertaisesti on Helsingin parhaita terveyskahviloita). Trendin päätoimittaja Jenni Lieto oli myöskin paikan päällä jättämässä iloiset tervehdyksensä uusine Trendeineen.

Mutta kyllä se taisi loppujen lopuksi olla sen porukan ansiosta, miksi tunnelma oli niin rento ja lämmin. Toinen toistaan fiksuimpia, huumorintajuisempia ja lahjakkaimpia tyyppejä, joita ei voi muuta kuin katsoa ylöspäin. Olen pohjattoman kiitollinen siitä, että saan olla osa tätä avointa ja kunnioittavaa yhteisöä, jossa sen jäsenet tukevat näin vahvasti toisiaan.

DSC_0052-001.JPG

DSC_0059.JPG

Kiitos, tytsyt. Otetaan uusiksi.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (22)
 1. Vau! Ihanaa että tällasia tapaamisia järkätään! Mulla on siitä asti kun Lilyn löysin, niin ollut sellanen tunne että bloggaajilla on tosi läheiset ja lämpimät välit. Mulla oli myös joskus muutama vuosi sitten täällä hetken aikaa blogi ja se oli ihan mieletöntä miten täällä otetaan uusia vastaan. ♡ Siksi oli ihan selvää kun aloin taas miettimään blogin perustamista että tänne.. ehdottomasti 🙂 Ootte huippuja!

  1. Ei vitsi ihana sinä ja miten ihana kommentti <3<3 Ihan huippua että oot täällä!

   Nauti viikonlopustasi. 🙂

   1. Voi kiitos <3 ! Kuin myös! :))

 2. Oi, mahtavaa että järkkäsitte. Näyttää ja kuulostaa niin kivalta 🙂

  1. Seuraavan kerran tuut mukaan jos oot maisemissa! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *